Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl comment_147785 Öncelıkle herkeze merhaba iyi forumlar dilerim 2 ay önce Ford Focus Sportrend aldım nakite sıkıştım ve sattım daha sonra yeniden araba almak için ilanlara baktığımda eski arabamı sevıyordum yeniden aynısından aldım yani Ford Focus Sportrend aracı alalı 3 gün oldu fakat şöyle bir sorunla karşı karşıyayım aracım stop ettiğinde çalışmıyor 1. vitese takip vurdurduğumda çalışıyor oda her zaman değil depoda benzın var çeyreye yakın fakat çalışmıyor çeyrek depo olmadan aracım çalışmıyor sıkıntısı ne olabılır ne kadar masrafı vardır olabilcek şeyler nelerdır ne yapmam gerekir bana yardım edersenız çok sevınırım bu durum çok canımı sıktı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl comment_147786 Başlıkları konu içerikli yazalım lütfen. Acil yazmak size yardımcı olamıyor. Lütfen kurallara uyalım . Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl comment_147806 servise gidip benzin basıncını kontrol ettirin. pompa isterse mutlaka orjinal bir pompa taktırın. aracınız lpgli ise bilmediğimiz başka sorunları da olabilir ama en azından pompa değişince çalışır duruma gelir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl comment_147838 aracı sürekli vurdurmayın trigeri kopartması veya sente atlatması olası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl comment_147843 Benzin kirliliği ve basınç değerlerinin olağandan farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir.. akü ve kutup başlarında da sıkıntı olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl comment_147848 Umut bey benzin pompa basincinizi kontrol ettirin manifold ve gaz kelebeği temizliği yaptirin. benzin deponuzun şamandirasinida kontrol ettirin. Buji ve buji kablolarini bobinide kontrol ettirmenizde fayda var. 2-3 sefer ile bi sikinti olmamakla beraber aracinizi sürekli vurdurmaktan kacinmanizda fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201313 yıl comment_147922 Umut bey benzin pompa basincinizi kontrol ettirin manifold ve gaz kelebeği temizliği yaptirin. benzin deponuzun şamandirasinida kontrol ettirin. Buji ve buji kablolarini bobinide kontrol ettirmenizde fayda var. 2-3 sefer ile bi sikinti olmamakla beraber aracinizi sürekli vurdurmaktan kacinmanizda fayda var. Söyleyecektim de ekleyecek bişi bırakmamışsın. Şubat 2, 201313 yıl S.Velid Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201313 yıl Yazar comment_147964 Hepinize öneri ve yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini değerlendireceğim sagolun.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın