Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3 Ön Takımdan Gelen Garip Ses

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar merabalar, aracımla kasislerden geçerken ön takımdan  gıcırtılar geliyor özelliklede sabahları bu sıkıntıyı yaşayan başka birileri varmı?

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Yakup hemen cevaplandı demişsin de verdiğin konular tıkırtı ile ilgili. Kasisten geçerken gıcırtı sesi bende de oluyor, havalar soğuduktan sonra başladı, -3 -5e kadar soğuyan yaydan gıcırtı gelmesi normaldir diyip pek umursamadım baharda da devam ederse sıkıntı var demektir...

Yanıtlama zamanı:
Yakup hemen cevaplandı demişsin de verdiğin konular tıkırtı ile ilgili. Kasisten geçerken gıcırtı sesi bende de oluyor, havalar soğuduktan sonra başladı, -3 -5e kadar soğuyan yaydan gıcırtı gelmesi normaldir diyip pek umursamadım baharda da devam ederse sıkıntı var demektir...

Burç işte o %99 

başka bir başlık daha vereyim, diğer başlıkların devamında görecektin bakmamışsın sanırm :yeah:

Yanıtlama zamanı:

ilk çalıştırmadan 15-20 dakikaya kadar geliyor o ses kasise girdiğimde yavaşta olsa geliyor özellikle soğuktan dolayı sanırım ısındığı zaman kesiliyor o ses bilemedim kalıcı mıdır değil midir zararı var mı yok mu ?

Yanıtlama zamanı:

benimki iyice arttı sıcaklarda daha çok geliyor. kar yağınca azalıyor. bu durumla ilgili 2 kez servis müdahale etti ama düzelmedi. henüz parça değişimi olmadı. tekrar çağırdılar ama fırsatım olmadı ilk aldığımdan beri bu sesle devam ediyorum bi sıkıntı olmadı ama ses çok rahatsız edici.

Yanıtlama zamanı:
benimki iyice arttı sıcaklarda daha çok geliyor. kar yağınca azalıyor. bu durumla ilgili 2 kez servis müdahale etti ama düzelmedi. henüz parça değişimi olmadı. tekrar çağırdılar ama fırsatım olmadı ilk aldığımdan beri bu sesle devam ediyorum bi sıkıntı olmadı ama ses çok rahatsız edici.

Müdahale derken ne yaptılar?

Bende kasislerden geçerken süspansyonlardan geldiğini sandığım bir ses var ama pek umursamıyorum, başlıkları okuyup tekrar kulak kabartıyım.

Yanıtlama zamanı:

Müdahale derken ne yaptılar?

Bende kasislerden geçerken süspansyonlardan geldiğini sandığım bir ses var ama pek umursamıyorum, başlıkları okuyup tekrar kulak kabartıyım.

bakıp incelediler test yaptık sonra aracı alıkoydular. 3-4 saat sonra geri çağırdılar tamam aracınızı alın diye. almaya gittiğimde test sırasında hiç bir değişiklik olmadı aynen devam ediyordu. ne yaptınız peki araca diye sorduğumda yağladık dediler. bu olay iki kez gerçekleşti. hepsi bu.

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı sıkıntı bendede var kasislerden geçerken özellikle soğuk havalarda çok gıcırtı geliyor yağışlı havalarda bu ses kesiliyor ve sıcak havalarda serviste anlatıyorum ama bir türlü anlamıyorlar teste çıktıklarında evet ses geliyor diyorlar ama çözüm yok sırf bundan dolayı aracı satıp başka marka tercihi düşünüyorum vw gurubunda eğer bu sorunu çözdüren varsa yardımcı olabilirmi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.