Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143829 Arkadaşlar, bu gece acayip bir kar yağışı var, camlara su püskürterek karları bir nebze yumuşatmak amaçlı su püskürttüm, farlarım açık olmasına rağmen su gelmedi, ve cama da eskisi gibi atmadı, donmuş olamaz, hem hava -2 derece, hem de benim depomda saf antifirizli cam suyu var. Donmaz yani öyle kolay kolay, sorun ne olabilir, Bir de cam suyu fiskiyelerinin ısıtma yapması için ne yapmalıyız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143830 Kar ucunu dondurmuş olabilir.. Isıtma kendi devreye giriyor ve bu ısıtma su atılmaya yakın ısıtılıyor yani kab veya en uç'a çözüm yok sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143831 Farlara su gelmesi için farın altındaki kapakçıkların ileri doğru çıkması gerekiyor. Donmuştur ve açılamamıştır büyük ihtimal. Birde farlar açıkken atıyor sadece parklar veya gündüz farlarıyla değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143834 ön cam rezistansı yok mu araçta. eğer varsa cam yıkama fıskiyeside olması lazım. fıskiye ısıtıcıları sürekli devrede. yani fıskiyelerin donması zor. ama hortum ve depoda ısıtıcı yok. su seviyesini kontrol edin. far yıkamaların devreye girmesi için uzun basmanız lazım cam yıkamaya. ama o far yıkama jetlerinde ısıtıcı yok. yani donmuş olmaları muhtemel. jetler yuvasından çıkıyor mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143835 Bu da burada bulunsun neredeyse 2 yıllık video vay be, zaman su gibi yıkamış bizi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl Yazar comment_143877 Donmuş olabilir, uzun bastım aslında, ama çıkmadı, Neyse yarın tekrar deneyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143892 Far yikama her istediğimizde çalışan bir özellik değil diye biliyorum.Bence sistemde sıkıntı yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın