Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rölantide Anlık Yakıt Tüketimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

0.1 benimki

yada 0.01

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

benim dediğim fark şöyle uzun yol gitmeyeyim şehir içinde motor ne kadar ısınırsa ısınsın rölantide 0.3-0.4 oluyor ama uzun yoldan sonra bir kaç gün boyunca şehir içinde motor ısınınca 0.2 gösteriyor. acaba diyorum uzun yoldan sonra motor nefes mi açıyor bir anlamda :)

Yanıtlama zamanı:

-5 veya -10 gündüz sıcaklık değerleriyle çalışıyor şuan 0.6 veya  0,7 arasında gidip geliyor.

Yanıtlama zamanı:

Gerçek olamayacak kadar düşük rakamlar, YB ile ilgili bir ölçüm/kalibrasyon hatası olabilir.

Ortalama tüketiminiz gerçekçi mi peki?

Depo doldurma esnasındaki hesap ile kıyasladınız mı hiç?

0.1 benimki

yada 0.01

benim dediğim fark şöyle uzun yol gitmeyeyim şehir içinde motor ne kadar ısınırsa ısınsın rölantide 0.3-0.4 oluyor ama uzun yoldan sonra bir kaç gün boyunca şehir içinde motor ısınınca 0.2 gösteriyor. acaba diyorum uzun yoldan sonra motor nefes mi açıyor bir anlamda :)
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

abi motor isininca 0.1 benim rolantada,yakit ise normal fena degil bi sikayetim yok

Yanıtlama zamanı:

İlk çalıştırmada 0.6 lt, motor ısındıktan sonra 0.4 lt civarı.

Benim şuan ilk çalıştırmada 1.5lt civarı oluyor  :dontknow:  Ortalama tüketim 7.3'lere çıktı havadan dolayı....

1.5 lt çok yüksek değil mi? :wacko:

Yanıtlama zamanı:
İlk çalıştırmada 0.6 lt, motor ısındıktan sonra 0.4 lt civarı.

1.5 lt çok yüksek değil mi? :wacko:

Hava eksi 10 dereceleri görüyordu bunu yazdığımda... Şu an da 0.7 - 0.8 'le çalışıyor... Motor ısınınca 0.4-.0.5 oluyor rölantide...

Geçen ayı ort. 7.5lt tüketim ile kapadık....  (Ay dediysek 15inden 15ine :kıhkıh: )

Ahmet A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
İlk çalıştırmada 0.6 lt, motor ısındıktan sonra 0.4 lt civarı. 1.5 lt çok yüksek değil mi? :wacko: Hava eksi 10 dereceleri görüyordu bunu yazdığımda... Şu an da 0.7 - 0.8 'le çalışıyor... Motor ısınınca 0.4-.0.5 oluyor rölantide... Geçen ayı ort. 7.5lt tüketim ile kapadık....
Havaya göre gayet iyi. Tebrikler şampiyon
Yanıtlama zamanı:
Hava eksi 10 dereceleri görüyordu bunu yazdığımda... Şu an da 0.7 - 0.8 'le çalışıyor... Motor ısınınca 0.4-.0.5 oluyor rölantide...

Geçen ayı ort. 7.5lt tüketim ile kapadık....  (Ay dediysek 15inden 15ine :kıhkıh: )

Ben bulunduğunuz yeri unutup, İstanbul gibi düşünerek yazdım :)

Ortalama tüketiminiz iyiymiş yine bu şartlarda, İstanbul'da 7.3 lt'yi gördüğümüzü düşünürsek...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.