Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217615 Arkadaşlar aynı sorun benim 2004 tek kapı 1.6 trend focus'M da vardı stop etme sorununu brc tüp vardı programla alakalı dediler bedava yaptılar titremesi ise bujive buji kabloları değiştirildikten sonra düzeldi.bide yalancı hareret vardı onuda düzelttiler sağolsunlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201511 yıl comment_306819 bu tür bir sorun gecen başıma geldi araç durduğunda ve küçük devirde giderken rolanti dalgalanması oluyordu benzinde de aynı şekilde dalgalanma oluyordu. Ostim de ustama götürdüm karter havalandırma hortumundan araç hava alıyormuş hortum bayağı bir genişlemiş özelliğini yitirmişti. bu yüzden rölanti de dalgalanma oluyormuş . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201510 yıl comment_333539 Merhaba focus 1 2004 hb 1.6i lpgli araç aldım. Araçta havalar soğuyunca sabah ve gün içi motor sogukken ilk çalışmalarda rol anti dalgalanmasi oluyor. Şöyle 10-15 saniye. Hava ısınınca hafiften bu durum kalmıyor ya da çok belirsiz az oluyor. gaz kelebeği temizlendi. Bu durum soğuktan olabilir mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın