Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138260 Merhaba Cuma gün akşam ufak bir çukura girdim ve çıktım sol arka tekerle kesinlikle derin olmayan normal asvalt aşınması şeklinde bir çukur. Akabinde lap lap lap şeklinde bir ses gelmeye başladı. indim lastiğe baktım herhangi bir anormallik yoktu. Ertesi gün lastikçiye gittim lastikte gözle görülür bir problem olmadığını söylediler ve balans ayarını yaptıılar ve test e çıktık ses yine var adam lastik yüke binince ses yapıyor dedi. Lastiğin teli kırılmış olabilir dedi. Acil işim olduğu için hemen oradan ayrıldım. Bu arada ses hala geliyor. Öğleden sonra 4 kişi cenaze dolayısı ile mezarlığa gidip geldik giderken yine ses vardı ama dönüşte ses gelmiyordu. şu an halada ses yok. Bu duruma mantıklı bir açıklama getirecek varmı acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138289 Taş sıkışması desem kapalı camlarla duyulmaz. Teller kopsa ya tabanda ya yanakta balon yapar ve iyi bir lastikçi bunu hemen fark eder. Geçtiyse "kedidir kedi..." Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138299 Ses kesildiyse yola devam kurcalamayın takmayın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın