Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137075 mrb. arkadaşlar gecen gün aracımla bayır aşağı inerken önümdeki aracların ani durmasından dolayı benimde başka tarafa bakarken ani fren yapmam gerekti fakat frene kökleyip cabuk bıraktım fakat fren ayağıma 2 defa altan vurdu ne olduğunu pek anlayamadım daha sonra tekrar tekrar denememe rağmen böyle bişey olmadı,, fakat ne den oldu bi çözemedim...................aktif şehir içi güvenlik sistemiyle alakası varmı bilmiyorum ama 60 km hızla gidiyordum......tecrubeli arkadaşlarımız neder...teş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl Solution comment_137076 Bu abs'nin devreye girdiğini gösterir. Sorun yok yani, geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137077 abs devreye girmiştir diye tahmin ediyorum aktif ş. içi güvenlikle alakası yoktur Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137078 Bu abs'nin devreye girdiğini gösterir. Sorun yok yani, geçmiş olsun bu ne hız maşallah yakup seni tekrar etmiş gibi olduk Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl Yazar comment_137083 teş..arkadaşlar......gercekten fren sistemini beyendim gecen yine 150 km sol şeritte hızla giderken tır şöförünün aniden kendini sola atmasıyla yine ani frene asıldım çok çabuk durabildik ama baya tırstım ve hele gece bidaha 120 yi gecmem dedim kendine ve arabana güvenebilirsinde trafikte başkasına nasıl güvenicezz......180 beygir olanı almadığıma pişman olmuştum ama bu performans bence çok yeterli benim için............. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın