Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Eksoz Tıkalı Olabilir Mi?


Gökhan Can

Soru

İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım İsmim Gökhan

2007 focus trend sahibiyim araç 140.000 kmde Rutin bakımları yeni yapıldı (filtreler orjinali ile değişti mobil 5 30 yag konuldu) daha öncesindede enjektörde kaçırma oldugu farkedilip ektektör bakımı yapılmıştı son günlerde araç biraz isteksiz gidiyor gibime geliyor son süratinde sıkıntı yok ama vites geçişlerinde debriyajdan ayagını çekince başını öne eger gibi yapıp sonra hızlanıyor.

Turbosunda problem oldugunu düşünmüyorum hortumlardada kaçak yoktur sanırım (yakın tarihte değiştigi için) enjektörcüye tekrar götürdügümde sorun olmadıgını enjektörlerin durumunun gayet iyi oldugu söylendi, özel serviste baskı balatanın iyi durumda oldugunu söyledi aklıma birtek eksozun tıkalı olabilecegi geliyor benzer durumlar karşılaşan oldumu veya tıkalı eksoz böyle sonuç verir mi? Saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Ümit bey cevap için teşekkürler egr konusunu araştırdım biraz karışık ama sorun düzeldi gibi sanırım yakıttan kaynaklanıyordu. Ayhan bey araçta yol bilgisayarı yok ama istanbul içi yogun trafikte 200 tl ile 670-680 km civarı gidiyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Merhaba gecen gün km bakımında araç altına baktığımızda egzoz arka susturucuda sacın bir bölgesinde renk değişimini farkettik.

Egzozcuda baktı, dolmuş dedi, değişmesi gerektiğini söyledi. 250 tl gibi bir rakam. Azim otodan da erol bey daha önce araçta performans düşük demişti. Sizde sorun egzozda mıdır. ?

Soner Yaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Şu an sorun eksozdamı bilmiyorum sadece yakıt aldıgım yeri değiştirdim sorun biraz düzeldi gibi ama fırsat buldugum bir hafta sonu aracı kontrol amaçlı götürecegim. Söz konusu araç olunca cebimden bişeyler çıkmadan aklımdan çıkmıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.