Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136576 İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım İsmim Gökhan 2007 focus trend sahibiyim araç 140.000 kmde Rutin bakımları yeni yapıldı (filtreler orjinali ile değişti mobil 5 30 yag konuldu) daha öncesindede enjektörde kaçırma oldugu farkedilip ektektör bakımı yapılmıştı son günlerde araç biraz isteksiz gidiyor gibime geliyor son süratinde sıkıntı yok ama vites geçişlerinde debriyajdan ayagını çekince başını öne eger gibi yapıp sonra hızlanıyor. Turbosunda problem oldugunu düşünmüyorum hortumlardada kaçak yoktur sanırım (yakın tarihte değiştigi için) enjektörcüye tekrar götürdügümde sorun olmadıgını enjektörlerin durumunun gayet iyi oldugu söylendi, özel serviste baskı balatanın iyi durumda oldugunu söyledi aklıma birtek eksozun tıkalı olabilecegi geliyor benzer durumlar karşılaşan oldumu veya tıkalı eksoz böyle sonuç verir mi? Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136590 Eksozun tıkanması gibi bir durum pek söz konusu olmaz galiba. Ama egr valfi gibi bir şeyden bahsediliyordu. Egr valfi konusunu bir araştırın isterseniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139623 kardeş yakıt durumun nasıl ne yakıyor aracın Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl Yazar comment_139944 Ümit bey cevap için teşekkürler egr konusunu araştırdım biraz karışık ama sorun düzeldi gibi sanırım yakıttan kaynaklanıyordu. Ayhan bey araçta yol bilgisayarı yok ama istanbul içi yogun trafikte 200 tl ile 670-680 km civarı gidiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201213 yıl comment_140352 Merhaba gecen gün km bakımında araç altına baktığımızda egzoz arka susturucuda sacın bir bölgesinde renk değişimini farkettik. Egzozcuda baktı, dolmuş dedi, değişmesi gerektiğini söyledi. 250 tl gibi bir rakam. Azim otodan da erol bey daha önce araçta performans düşük demişti. Sizde sorun egzozda mıdır. ? Aralık 22, 201213 yıl Soner Yaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201213 yıl comment_140387 egzoz aracınızın nefesi gibidir ordaki tıkanıklık veya kalitesizlik aracın çekişinide yakıtınıda etkiler Aralık 22, 201213 yıl Ayhan Karadağ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl Yazar comment_140422 Şu an sorun eksozdamı bilmiyorum sadece yakıt aldıgım yeri değiştirdim sorun biraz düzeldi gibi ama fırsat buldugum bir hafta sonu aracı kontrol amaçlı götürecegim. Söz konusu araç olunca cebimden bişeyler çıkmadan aklımdan çıkmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201213 yıl comment_140958 Gokhan bey merhaba yakıt ortalamanız gayet ıdeal fakat bırde map sensorunu temızletmenızı tavsıye ederım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın