Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44978 Araştırırken buldum, bu oyunla ilgili sorunları olanlara yardımcı olabilir turkcespiker.com'dan alıntıdır; İlgili link; http://www.turkcespi...lik-t64886.html Tam vazgeçicektim ki sonunda sorunu çözdüm Xbox 360 controller programında Sağ taraftaki Sticik'i Axix X'i >> Axis 6 yine sağ taraftaki Stick'i Axix Y'yi I >> Axis 3 Sol taraftaki Stick Axix X'i >> Axis 1 ve yine sol taraftaki Stick Axis Y'yi >> Axix 2 olarak değiştirip kaydedince sorun çözülüyo.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201214 yıl comment_45093 FIFA 12 de logitech vs marka joistik kullanmayan çoğu kişinin yaşadığı bi sorun var o da RS'nin çalışmaması.. Regedit'i açıp HKEY_CURRENT_USER -> System-> CurrentControlS et-> Control-> MediaProperties -> PrivateProperties-> Joystick-> OEM "OEMName"i açıp içeriğini Speed Link SL-6560 olarak değiştir.. bu yolla RS çalışıyo ama bu kez de RS de aşağı-yukarı ve sağ-sol ters dönüyor.. bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba aramızda? Logitechin hangi game padi var sende ? Sent from my GT-S5830 using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201214 yıl comment_45106 Logitechin hangi game padi var sende ? Sent from my GT-S5830 using Tapatalk Logitech yok bende, Kontorland markalı saçma sapan bişey var ama işimi görüyo.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201214 yıl comment_45120 Logitech yok bende, Kontorland markalı saçma sapan bişey var ama işimi görüyo.. bende logitech f710 var dirt3 le akiyom harika tabiki direksiyon seti olsa daha bir guzel olurdu gamepadi isimi goruyor (: Sent from my GT-S5830 using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201214 yıl comment_46958 BF3'te bol bol vuruldum yine bu akşam. Ortalık yerde koşturup focusclubTR ismini afişe ediyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın