Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201610 yıl comment_374647 İc aydinlatma lambasi patladi nasil degistircem hic bi yerde bulamadim focus 3 yardimci olun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201610 yıl comment_374648 İc aydinlatma lambasi patladi nasil degistircem hic bi yerde bulamadim focus 3 yardimci olun Hangisi patladı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201610 yıl comment_374656 Bir saat önce, Mehmet Ali Sağlam yazdı: İc aydinlatma lambasi patladi nasil degistircem hic bi yerde bulamadim focus 3 yardimci olun Emir cümlesinden önce, üyeliğinizi tamamlayınız lütfen. Daha sonra genel bilgiler kısmını kontrol ediniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 201610 yıl comment_375199 Tavan aydınlatması için satın alabileceğimiz herhangi bir link varmı (n11) Yada volt amper değerleri nedir (beyaz - led) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 201610 yıl comment_375200 Tavan aydınlatması için satın alabileceğimiz herhangi bir link varmı (n11) Yada volt amper değerleri nedir (beyaz - led) T10 dipsiz led 5w sanırım. Ben şunun aynısı taktım örnek olsunhttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/t10-dipsiz-beyaz-oto-led-park-tavan-ampulu-222809355 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20179 yıl comment_403078 09.03.2015 - 23:49 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: İzolasyon yaparken el atsammı acep. Doğan bey iç kapı teflektörlerine ışık taksbildiniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20179 yıl comment_403160 Doğan bey iç kapı teflektörlerine ışık taksbildiniz mi? Ic kapi reflektorlerine ayna altı lambasının hattindan paralel cekerek ampul takabilirsiniz. Kapi açılınca yanar. Kapattığınızda söner. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20179 yıl comment_403166 27 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Ic kapi reflektorlerine ayna altı lambasının hattindan paralel cekerek ampul takabilirsiniz. Kapi açılınca yanar. Kapattığınızda söner. tavan lambasından da oluyor ayna altı ışık yoksa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20179 yıl comment_403188 4 saat önce, Yahya Akman yazdı: Ic kapi reflektorlerine ayna altı lambasının hattindan paralel cekerek ampul takabilirsiniz. Kapi açılınca yanar. Kapattığınızda söner. Aynada ışık yok sadece aynada sinyal var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20179 yıl comment_403193 Aynada ışık yok sadece aynada sinyal var Osman abinin dediği gibi tavan aydınlatmadan alabilirsiniz. Yada şemalar incelenerek kapıdaki modülden bi hat çekilebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20179 yıl comment_403197 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Osman abinin dediği gibi tavan aydınlatmadan alabilirsiniz. Yada şemalar incelenerek kapıdaki modülden bi hat çekilebilir Siz yaptınızmı? Yaptıysanız video yada resim paylaşabilirmisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20179 yıl comment_403198 Siz yaptınızmı? Yaptıysanız video yada resim paylaşabilirmisiniz Ben yapmadım. Fakat yapacak olsamda ayna altınin tesisatından alırım ben elktrigi. Bu konuda osman abi daha iyi yardimcı olur size. tavan lambasından da oluyor ayna altı ışık yoksa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20179 yıl comment_403204 6 saat önce, Osman Türkol yazdı: tavan lambasından da oluyor ayna altı ışık yoksa Osman bey ayna altında ışık Yok sanırım sinyal var, nasıl yapabilirim? Siz yaptınız mı? Resim yada video varmı? Ocak 31, 20179 yıl Beyazıt Turgay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20179 yıl comment_403214 Şimdi, Beyazıt Turgay yazdı: Osman bey ayna altında ışık Yok sanırım sinyal var, nasıl yapabilirim? Siz yaptınız mı? Resim yada video varmı? Tavan lambasının soketinden artı ve eksi soket ucundan bir kablo ile direk kenarlarından kapının reflektörüne kadar kablo çekin ve lambayı oraya bağlayın tavan lambası nasıl yanarsa aynı şekilde çalışır aynı kablodan diğer kapıya da kablo çekin işlem tamam bilemezseniz elektrikçi yapar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20179 yıl comment_403215 Şimdi, Osman Türkol yazdı: Tavan lambasının soketinden artı ve eksi soket ucundan bir kablo ile direk kenarlarından kapının reflektörüne kadar kablo çekin ve lambayı oraya bağlayın tavan lambası nasıl yanarsa aynı şekilde çalışır aynı kablodan diğer kapıya da kablo çekin işlem tamam bilemezseniz elektrikçi yapar Çok teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın