Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7510 ben keçiörende oturuyorum hocam aynen dediğin gibi millet sanki canavar gibi bakıyor ama sökmem asla istediği kadar ceza yazsın hatta yedim bir kere ama sökmem kesinlikle , böyle yobazlara ortalığı bırakacak halimiz yok ... :claps: :claps: :claps: Siyasete girmemek için no comment Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7511 Plakalığı almayı düşünenler için link : http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-53-cm-ataturk-kabartmali-plaka-koruyucu-360031/ProductDetails.aspx?productId=otm360031&categoryId=20024935 Göğüse yapıştırdığım Krom imza için link : http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-ataturk-imza-aliminyum-ince-sticker-06a005/ProductDetails.aspx?productId=otm06a005&categoryId=260625 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201115 yıl comment_7536 Günümüzde moda bu imza değil artık,moda şimdilerde farklı..Ne demek istediğimi anlayan anladı..(Siyaset yokmuş ya,ondan söylemiyorum)Bazı araçlarda K.Atatürk yazısının arka cama komple yapıldığını görüyorum..O kadar gururlanıyorum ki,Gözlerim yaşarıyor...Yaşlanmayamı başladık ne...Hepinizi çok takdir ettim...Genç nesil gitgide Atatürkçülükten uzaklaştırılırken hepimizin çok dikkatli olması lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201115 yıl comment_7611 Atamın imzasının yakışmayacağı yer varmı.. evet aynen Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7747 Maşallah, atamızın imza attığı herşey güzelleşiyor. Zamanında ülkemizide güzelleştirdiği gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl Yazar comment_7874 Sağolun Arkadaşlar. Geçen Kızılayda böyle bir Pankart vardı herkes imza atıyordu. Bende imzamı attım. Bu fotoğrafıda sizlerle paylaşmak istedim. Bu Ülke Senin İmzanı Taşıyor! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7875 Teşekkürler erencim burada istediğini paylaş onun için varız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7884 Ben Atatürk ün imzasını plakalığa yakıştıramam hakaret gibi gelir, sevdiğim bir doktor arkadaşım Atatürk imzasını Volvo S80 inin motor kaputuna yapıştırmış kocaman, gerçi o da biraz garipti ama neyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl Yazar comment_7934 Ben Atatürk ün imzasını plakalığa yakıştıramam hakaret gibi gelir, sevdiğim bir doktor arkadaşım Atatürk imzasını Volvo S80 inin motor kaputuna yapıştırmış kocaman, gerçi o da biraz garipti ama neyse Çok ilginç bir düşünce kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Sonuçta Atatürk Ülkemizin kurucusu bu ülkenin gelmiş gelmiş en büyük lideri. Ona duyduğumuz saygı,özlem ve minnetin küçük bir sembolü imzası. Tekerimizin altına yapıştırmadık ya Plakalığımızda abuk subuk servislerin bedava reklamını taşımak yerine bu imzayı taşımak gururdur benim için Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_7940 sticker yeterli boss ancak biraz daha zaman lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_7948 Kesinlikle boss durmak yok yola devam büyüyecek fcTr Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_7954 Kesinlikle boss durmak yok yola devam büyüyecek fcTr Destekliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın