Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124876 Arkadaşlar: araba hem tüpte hem benzinde kalkışta silkeliyor.şiddetine göre bazen stop ediyor. özellikle ışıklarda yani belli bir yol katettikten sonra daha belirginleşiyor. ama debriyajdan ayağımı çok yavaşça çekersem ki bu anormal bir durum silkeleme yok aracına yakıt sisteminde bir sorun yok gibi çekişi güzel servise gösterdim problem olmadığını normal olduğunu söyledi Ama bu normal değil biliyorum. Sizce problem nedir?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124899 Fatih Bey aracın debriaj balatasında bir sorun vardır debriaj balatası yarım kalmış veya bitmek üzeredir benim başımada geldi belli bir seviyeden sonra araba stop ediyordu ve ilk yavaş kaldırmada fazla gaza yüklendiğimde ayağımı yarım debriaj yaptığımda araba silkeleniyordu ve kayış kaçırma sesi gibi ses geliyordu arabanın debriaj balatası değişti ve normal bir hal almıştı ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201213 yıl comment_126293 debriyaj baski falan deme kardesim ,bugun o arizalar cikti,debriyaj baski balatasi bide flywheel dedikleri o sey degisecek,ikinci el aldim 3 ay full garanti var degistirecekler sanirim,insallah:)) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın