Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 ve son olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Arabadan vaz gecmiştim ama bu son üç video yine şimşekleri çaktırdı.) sağolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 reno 5 düşünürdüm ben olsam bis yerine ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Bizde birara Bis değil ama aynı aracın hava soğutmalı olan versiyonu Fsm vardı. Çok sevimli bir ş.içi aracı olmasının yanısıra aklımda kaldığı kadarıyla yedek parça temini hayli zordu, vites kolunun arkasında uzunca bir jikle kolu vardı, yanılmıyorsam en fazla 120 yapıyordu. Sık sık anahtarını çalar geri yeterince simetrik parkedemeyince ön tekerini havaya kaldırarak burnunu düzeltirdim, hatta bir defasında "çok hafif canıım " diyerek ön tekerini arkadaşımın ayağı üzerinde bırkamış, para vermeyi kabul edene kadar da indirmemiştim, delilik işte! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Son videoda; "motosiklet mi yoksa bu mu daha güvenli acaba?" sorusu geldi aklıma, cevap bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap