Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Opel Corsa Ön Tampon,sol Çamurluk

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba:

Benim arabama dün Akşam Otoparkta biri takmış ve gitmiş,araba 5 aylık Kaskoyu Deldirmek istemiyorum

Kaskoda arabanın değeri düşüyor

Resimde de görüldüğü gibi hasarı ne işlem yaparlar değişirmi Tamponla Sol çamurluk Kaça Patlar ne yapmam gerekmesinde fikir önerisinde bulunursanız sevinirim

şimdiden Teşekkürler ...

post-2298-0-78905200-1349448986_thumb.jp

Yanıtlama zamanı:

Buna benzer bir onarımı ben kendi aracımın arka kısmı için yaptırdım bana maliyeti 150 tl ye maloldu kaskomda yerinde kaldı.Bu arada bu tarz onarımlar mini onarıma girmiyor çünki ölçü üstü kabul ediliyor

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

5 yıldan sonra kaskonuzdan kazasızlık indiriminden yararlanılmıyor diye biliyorum

yani 5 yılda bir sıfırlanıyor kazasızlık indirimi yine de bi sorun siz eğer dediğim gibi olmazsa ferhat abininde dediği gibi servisle falan uğraşmaya gerek yok sanayide iyi bi usta halleder max 150 tl tutar

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun....Söylendiği gibi sanayiide iyi bir ustadan iyi bir fiyat almak gerek gibi....

Yanıtlama zamanı:

Nerenle okudun la konuyu Adam 5ay diyor sen 5yıl diyorsun :)

hiç dikkat etmemişim ya hızlıca geçince bu aralar çok dikkatsizim kafam dağınık pardon :)

Yanıtlama zamanı:

hiç dikkat etmemişim ya hızlıca geçince bu aralar çok dikkatsizim kafam dağınık pardon :)

zaten öyle bişeyde yok, en azından anadoluda yok. yani 5 senede maksimuma ulaşır(%65ti galiba) ve öyle devam eder.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Buna benzer bir onarımı ben kendi aracımın arka kısmı için yaptırdım bana maliyeti 150 tl ye maloldu kaskomda yerinde kaldı.Bu arada bu tarz onarımlar mini onarıma girmiyor çünki ölçü üstü kabul ediliyor

yok hocam kaskoya versem yapılır benimki paket kasko ayna dahi kırılsa karşılıyor :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.