Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123398 Merhabalar, Gecen kuzenin teybi kurçalamış, bir kaç sıkıntı var. Fabrika ayarlarına nasıl çeviririz. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152727 arkadaşlar uzun bir süredir foruma pek fazla uğrayamıyorum, herkese merhabalar iyi forumlar, 2 hafta kadar önce akü değişikliği yaptım haliyle sony teyp kapandı aküyü takan usta anahtarla tekrardan çalıştırdı ancak şu an devirle paralel olarak yükselen ses özelliği çalışmıyor, bunu nasıl ayarlayabilirim forumu biraz taradım ancak bulamadım belki de vardır yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152728 arkadaşlar uzun bir süredir foruma pek fazla uğrayamıyorum, herkese merhabalar iyi forumlar, 2 hafta kadar önce akü değişikliği yaptım haliyle sony teyp kapandı aküyü takan usta anahtarla tekrardan çalıştırdı ancak şu an devirle paralel olarak yükselen ses özelliği çalışmıyor, bunu nasıl ayarlayabilirim forumu biraz taradım ancak bulamadım belki de vardır yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler Ayarları kontrol ettiniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152729 ayarları kurcaladım ancak bu özelliği açıklayan bi terim bulamadım belki adı farklıdır aracın kitapçığına baktım özellik hakkında bir şey yok..? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152730 ayarları kurcaladım ancak bu özelliği açıklayan bi terim bulamadım belki adı farklıdır aracın kitapçığına baktım özellik hakkında bir şey yok..? Normal çünkü sony teybin ayrı kitabı vardı. Ona baktınız mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152734 uyarlanan ses gibi birşeydi sanki. 0 +7 aralığında ayarlanması lazım. Mart 2, 201313 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201313 yıl comment_152807 ayarları kurcaladım ancak bu özelliği açıklayan bi terim bulamadım belki adı farklıdır aracın kitapçığına baktım özellik hakkında bir şey yok..? AVC (Automatic Volume Control) diye yazıyor İngilizce'si ama Türkçe'sini hatırlayamadım. Mart 3, 201313 yıl Özgür Arduç tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın