Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Saat&saat Arıza/bakım Teslim Süresi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba sayın avukatlar ve tecrübeliler

Aşağıdaki görüldüğü gibi tam 2 ay önce saatimi saatin resmi bakım yerine verdim. Kargo süresine 9-9 18 gün desek 20 is gunü astı gibi :)

Kordon değişimi ve içindeki saat göstergelerinden bir kaçı düşmüştü.

Ne yapayım ? Gideyim mi hakem heyetine tam 1 ay önce işlem bitti kargoya veriyoruz dediler hemde.

post-1-1349023287,071_thumb.jpg

Şartları

post-1-1349023297,5353_thumb.jpg

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle daha ucuz bir saat al evlenirken veya öğrencilik bitip çalışma hayatına girince daha iyisini alırsın. Aldığın ucuz saat bundan farklı kalitede olmaz. Moda markalarından saat üreticisi olmaz. 200-300tl den fazlası yazık. Guess collection iyi makina koyar oda ucuz değildir.

Git şikayet et, evragida adamlara göster işlem hızlanır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben kalitesinden de tarzından da memnunum ama :) saatin farklı fonksiyonuna ihtiyacım da yok .. Yani full kalite olsa yine aynı şeyi gösterecekler.

Abd diesel sagolsun kazık değil :)

Yanıtlama zamanı:

Abi aynısı bundan bi kaç yıl önce 5800 ın ilk çıktığı zamanlar gelmişti başıma. Telefon bozuldu garantiye gönderdim geldi ama yapılmamış bi şekilde :) Daha sonra tekrar gönderdim yaptılar ve tekrar bozuldu bidaha gönderdim 2 ay civarında oldu genpa garantiliydi oraya göndermiştim aradım genpa'yı durumu belirttim yoksa tüketici haklarına başvuracağımı söyledim adamlar 3 gün sonra telefonu gönderdi hatta değiştirmişlerdi sıfır telefon gönderdiler yani :) ara istersen tekrar durumu belirt hakem heyetine basvurucam de bakalım ne diyecekler :)

Yanıtlama zamanı:

sen telefon numarasını bana ver sonucu bildiririm sana şikayet numaranı yada kodunu ver..yarın nasıl kodururum ben onlara görürler günlerini..okke

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.