Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201213 yıl comment_121035 Az önce babamin aldiği yeni bilgisayari açtim ve kurmaya başladim. Birde ne göriyim bilgisayar windows değil :S Hayatimda istediğim halde hiç linux kullanmadim. Şuanda kitlenmiş durumdayim Windows olsa çatir çatir kullanirim ama linux olunca ben ekrana bakiyorum ekran bana. MeeGO denilen bir linux türü sanirim. Daha önce linux kullanmiş olan biri varsa yardimlarinizi bekliyorum. Mac olsa direkt Yakup Abiye danişicaktim ama . Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201213 yıl comment_121037 Format atsan ? Yeni kurulum aşamasında mısın ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201213 yıl comment_121071 Wİn 7 format dvd sini tak formatı bas güle güle kullanın. Linux da bir işletim sistemi o da kullanılabilirde alışkanlıklar işte. Ben laptobumda win7+ubuntu kullanıyorum misal. Win7 ubuntuda karşılığı olmayan programlar için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201213 yıl comment_121072 Netbook'da cd yok tabi usb hazırlaması lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201213 yıl comment_121077 http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool Bunu indir bir win 7 format dvd si göster kaynak olararak, bu şekilde usb den format atılabilir; ama bootta ilk tanınacak şeyi usb olarak gsötermek gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201213 yıl Yazar comment_121085 Bilgisayar Acer Aspire 5733 Notebook. Linux e de bir sempatim var öğrenmek istiyorum fakat tam anlamiyla kalem oynatamiyorum inanilmaz farkli İnternete girmeyi buldum allahtan mozilla var hazir. Güzelde bişeye benziyor ama kullanmasini bilene Direk geri iade edin madem kullanmayı bilmiyorsunuz o işletim sistemini,yeni birşey öğrenecekseniz bu linux değil OS olsun bence Şirkette 1 aydir yatiyomuş kimse açip kurmaya yeltenmemiş o yüzden iade edemiyoruz maalesef Eylül 22, 201213 yıl Dorukan G. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın