Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201214 yıl comment_118065 Bu akşam izmir fuarındaydık....geniş bir halk kitlesi ile katılımın en yoğun olduğu gündü....Hertürden insana rastlamak mümkündü...bu sene onur konuğu kentimiz Hatay dı ve oraya özgü hertürlü etkinlik,yemekler ve künefenin envai çeşidini bulmak yapılırken seyretmek mümkündü keşke eşim gidelim burdan demeseydi...sonrasında klasik arabalar ve motorsiklet tutkunlarına ait standlar vardı... ve Ford...bütün kamyonlar ve ağır taşıtlar gelmişti...ford teknolojiyi hakikaten getirmiş nefis hatunlar cinger ile geziyorlardı..çekemedim malum durumumdan... birkaç resim koyayım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201214 yıl comment_118066 Konu dısına acmış ya otomobil fuarı Forum da konu dısı ise bırakalım Saka bir yana bekliyoruz foto Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201214 yıl comment_118072 ya bidur makine kitlendi sus bi ayarlıyacağım ben hepsini sonra, sen kafana göre ekle abicim no problema Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201214 yıl Yazar comment_118074 red bull standı oldukça eğlenceliydi izmir konulu graffiti yarışması vardı eve telefon açılıp cengoya sövüldü..kendisi unutmuş beyfendi hepsini geçerdi amma yoktu......hatunlar sagolsun iki tane redbullu cok görmediler amcalarına... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201214 yıl Yazar comment_118076 al güldük işte pejo 208 i getirmiş siyah bir modeldi önü çok kalabalıktı çekemedim...ama içi güzel olmuş koltuklarda kaliteliydi...active dizelmiş..42000 tl dedi...iyi dedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201214 yıl comment_118077 Senelerdir gitmiyordum fuara bunların geldiğini bilsem giderdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201214 yıl Yazar comment_118083 bitti...yakonun zencileri ile doluydu saat ve afrika totemleri şudur budur...eşim ıvır zıvır aldı onlardan iyi pazarlık yapmak lazım...rock konserleri..türk yıldızlarının gösterisi ve fener alayı ile zerrin özerin konseri ile izmir çoştu......saygılar ve sevgiler.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın