Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 1 Tavan Aydınlatma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selam,

Focus 1'in iç aydınlatmalarını beyaz led yapmayı planlıyorum. Pedallar dipsiz ampul olduğu için yeni led takınca oldu fakat tavan aydınlatmaları ve harita lambaları için çözüm nedir?

Mete YILMAZ tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Aynısından bende yapmıştım.. Aracın pedallarındaki dipsiz ampul, onları değiştirmek kolay oldu.. Fakat iç tavan aydınlatmalarında öndeki 3'lü lambada : ortada Sofit Ampul, yanlarına ise yine dipsiz ampul kullanılıyor.. Fakat arkada sadece sofit ampul bulunuyor.. İç aydınlatmayı sökmek biraz zor güç kullanmak gerekiyor :D Ben bunların yanına aynı zamanda plaka lambasını da beyaz yaptım yine bunun için de sofit ampul kullandım..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynısından bende yapmıştım.. Aracın pedallarındaki dipsiz ampul, onları değiştirmek kolay oldu.. Fakat iç tavan aydınlatmalarında öndeki 3'lü lambada : ortada Sofit Ampul, yanlarına ise yine dipsiz ampul kullanılıyor.. Fakat arkada sadece sofit ampul bulunuyor.. İç aydınlatmayı sökmek biraz zor güç kullanmak gerekiyor :D Ben bunların yanına aynı zamanda plaka lambasını da beyaz yaptım yine bunun için de sofit ampul kullandım..

Tavandaki okuma lambaları da dipsiz mi? Yani pedalla aynı?

Yanıtlama zamanı:

Tavanda 2 lamba var önde ve arkada olmak üzere.. Arkadaki tek sofit ampul.. Önde ise 3 adet ampul bulunuyor. Ortadaki sofit ampul ama yanlara bakan lamba ise ampulu dipsiz ampuldür..

Yanıtlama zamanı:

İsterseniz bi göz atın fikir verebilir. :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İsterseniz bi göz atın fikir verebilir. :yeah:

Oktay Bey teşekkür ederim ilginize, yalnız bu beni aşar gibi biraz:) sadece tavan aydınlatmayı yapmak daha basit olsa gerek. Yada sizi ziyaret etsem Ankara'da?

Yanıtlama zamanı:

Oktay Bey teşekkür ederim ilginize, yalnız bu beni aşar gibi biraz:) sadece tavan aydınlatmayı yapmak daha basit olsa gerek. Yada sizi ziyaret etsem Ankara'da?

Oktay Abi'ye bir uğrayın derim ;)

Yanıtlama zamanı:

Mete bey ve diğer arkadaşlar çayım sürekli demli durumdadır. :yeah::D

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Biraz geç olmuş ama yeni konu açmamak için bu konuya yazdım f1 tavan lambası nasıl sökülüyo öndeki  kirlenmiş söküp temizlemek istedim çıkartamadım .

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Cam tarafına bakan kısmına ince agızlı düz tornavida yardımı ile tırnagı egdiğinizde aşagı dogru düşer.Ön taraftaki tırnaklarda hafif bir kastırma ile çıkarak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.