Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201214 yıl comment_116736 Selam, Focus 1'in iç aydınlatmalarını beyaz led yapmayı planlıyorum. Pedallar dipsiz ampul olduğu için yeni led takınca oldu fakat tavan aydınlatmaları ve harita lambaları için çözüm nedir? Eylül 4, 201214 yıl Mete YILMAZ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201214 yıl comment_116750 Aynısından bende yapmıştım.. Aracın pedallarındaki dipsiz ampul, onları değiştirmek kolay oldu.. Fakat iç tavan aydınlatmalarında öndeki 3'lü lambada : ortada Sofit Ampul, yanlarına ise yine dipsiz ampul kullanılıyor.. Fakat arkada sadece sofit ampul bulunuyor.. İç aydınlatmayı sökmek biraz zor güç kullanmak gerekiyor Ben bunların yanına aynı zamanda plaka lambasını da beyaz yaptım yine bunun için de sofit ampul kullandım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201214 yıl Yazar comment_116816 Aynısından bende yapmıştım.. Aracın pedallarındaki dipsiz ampul, onları değiştirmek kolay oldu.. Fakat iç tavan aydınlatmalarında öndeki 3'lü lambada : ortada Sofit Ampul, yanlarına ise yine dipsiz ampul kullanılıyor.. Fakat arkada sadece sofit ampul bulunuyor.. İç aydınlatmayı sökmek biraz zor güç kullanmak gerekiyor Ben bunların yanına aynı zamanda plaka lambasını da beyaz yaptım yine bunun için de sofit ampul kullandım.. Tavandaki okuma lambaları da dipsiz mi? Yani pedalla aynı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201214 yıl comment_116893 Tavanda 2 lamba var önde ve arkada olmak üzere.. Arkadaki tek sofit ampul.. Önde ise 3 adet ampul bulunuyor. Ortadaki sofit ampul ama yanlara bakan lamba ise ampulu dipsiz ampuldür.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201214 yıl Yazar comment_117529 İsterseniz bi göz atın fikir verebilir. Oktay Bey teşekkür ederim ilginize, yalnız bu beni aşar gibi biraz:) sadece tavan aydınlatmayı yapmak daha basit olsa gerek. Yada sizi ziyaret etsem Ankara'da? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201214 yıl comment_117589 Oktay Bey teşekkür ederim ilginize, yalnız bu beni aşar gibi biraz:) sadece tavan aydınlatmayı yapmak daha basit olsa gerek. Yada sizi ziyaret etsem Ankara'da? Oktay Abi'ye bir uğrayın derim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201214 yıl comment_117889 Mete bey ve diğer arkadaşlar çayım sürekli demli durumdadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl comment_151588 Biraz geç olmuş ama yeni konu açmamak için bu konuya yazdım f1 tavan lambası nasıl sökülüyo öndeki kirlenmiş söküp temizlemek istedim çıkartamadım . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl comment_154678 Cam tarafına bakan kısmına ince agızlı düz tornavida yardımı ile tırnagı egdiğinizde aşagı dogru düşer.Ön taraftaki tırnaklarda hafif bir kastırma ile çıkarak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın