Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Monster Turbine Kutu Açılımı Ve İncelemesi

Featured Replies

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yakup abi senin önerdiğin satıcıdan Monster turbine modeli almayı düşünüyorum. Hala memnunmusun abi yada satıcı güvenilir mi abi beni biraz bilgilendirirmisin ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhaba Enes ben o kulaklığı çoktan eskittim peşine Creative Aurvana3 kullandım onu da eskittim :) aslında eksitmemin sebebi kabloların bir süre sonra cortlamış olması ama creative çok daha sağlam çıktı ve kulaklık yapısı gereği yatarken kullanması çok çok rahatdı. Basları ortalama ses kalitesi ve izolasyon iyiydi.

Monster da ise basslar daha iyiydi ama maksimum ses çok yüksek değildi. Kullanıcı ve ürünün gelmesi konusunda çekincen olmasın amazon dünyanın en iyi alışveriş sitesi eğer satıcı bölümünde amazon veya onun için çalışan yer diye not varsa gözün kapalı alabilirsin.

Yanıtlama zamanı:

Cok saol abi :D Abi creative aurvana 3 ü de mi amazondan aldın yada bana önerebileceğin bi kulaklık varmı şuan ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynen oradan aldım direkt ismi arat çıkacak zaten. Bana fiyat ve istediğin tür yani neleri sever neleri önemsemezsin söylersen bulabilirim birşeyler . Ama benim aradıklarım ya Türkiye de satılmayan ya da burada pahalı olan modeller.

Yanıtlama zamanı:

Abi 250-300 liraya kadar çıkabilirim Genelde basslı müzikleri dj müziklerini falan dinliyorm slow müzik falan dinlemem fazla Yönlendirirsen cok makbule geçer abi saolasın :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.