Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112290 Merhaba arkadaşlar , uzun zamandır forumda yazamıyorum kusura bakmayın , sizlere dün gece yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum , Tatil için Fethiye'ye geldim ve 4 gündür burdayım aracımı hergün kullanıyorum , dünde saat 22:00 sularında önce merkezden ölüdenize gittim ,yolları yokuş ve virajlıdır , daha sonra 1 civarında tekrar merkeze geldim , çok işlek bir caddede ışıklara gelirken son anda bana göre sağ taraftan gelen bir arabayı farkettim ve ani bir frenle durdum , sonra araba geçti bende ilerlemeye başladım ki arabanın altından sürtme sesi geldi , bende benzin deposunun altında saca benzer bir levhanın sürttüğünü düşündüm ,10 metre ilerleyip sağa çektim , baktığımda 2 tane fandan oluşan o setin diyeyim artık sadece kablolarının tuttuğunu gördüm , yerine takmaya çalıştım ilk denememde taktım , elimle zorladım kaymıyordu , araca binip hareket ettim sağa döndüğümde tekrar düştü , sökmeyi düşündüm ama soketinden çıkaramadım , sorunu daha önce yaşayan var mı arkadaşlar ? ölüdeniz yolu biraz bozuktu acaba ordaki sarsıntılar mı buna sebep verdi bilmiyorum , çözüm önerileriniz ve yorumlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112291 Can 2.üyelik almak yasak. http://www.focusclubtr.com/user/692-can-garip/ profil bilgilerini girmeyi unutma..Üyelikleri birleştiriyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201313 yıl comment_162765 Sorunun aynısı başıma geldi bir aynı konus 2012 ' de açılmış ne yaptınız acaba maliyeti nedir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201313 yıl comment_162834 Sorunun aynısı başıma geldi bir aynı konus 2012 ' de açılmış ne yaptınız acaba maliyeti nedir ? Sende 2 üyelik almıştın birleştirdim. Bilgilerini kontrol ederek sadece bu isim ile giriş yapmalısın. Facebook için yine profiline girip eşleşme yapabilirsin yeni üyelik ile değil. Kolay gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201313 yıl comment_162838 focus1 fanı montaj şekli vidalı deilde kıskaçlı olduğundan kıskaçların kırılması yada gevşemesi yüzünden bu sorun olabiliyor.kıskaçların yenisi satılıyor fakat çözüm olurmu o konuda bilgim yok malesef.ben hızlı yapıştırıcı ile sabitledim yerine. Mayıs 5, 201313 yıl Serkan Önder tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın