Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl Yazar comment_6922 Alın bence gidin yepyeni arabayla yaza girin denizin önüne çekin şöyle sunroofu açın ooh mis. Öyle olmasını o kadar çok isterimki,hatta diyelim temmuz ayında kabul edilebilir hale gelse Focus donanım takıntılarım açısından,model yılı mılı dinlemem alırım ,zaten Focus 2,5 umu da 23 temmuzda almıştım,model yılını falan takmadan...Sonra Ağustosta start-stop düğmesi koydulardıydı da içime oturmuştu...Aynısı olmasın istiyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201115 yıl comment_10713 Fransız anlatımıyla Yeni F3 . baktımda donanım olarak Türkiye üretiminden hemen hemen hiçbir farkı yok (küçük navigasyon ekranı hariç). Videonun sonunda Avrupa fiyatı yazıyor ona dikkat!!!!!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201115 yıl comment_10716 Fransız anlatımıyla Yeni F3 . baktımda donanım olarak Türkiye üretiminden hemen hemen hiçbir farkı yok (küçük navigasyon ekranı hariç). Videonun sonunda Avrupa fiyatı yazıyor ona dikkat!!!!!!! Doğrudur birde jant 17 inc. Arkadaşların söylediği Almanya'da titanium da standart olan Sony ama onlar da şuan navi isterse teyp aynen bu şekilde oluyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201115 yıl comment_10720 Doğrudur birde jant 17 inc. Arkadaşların söylediği Almanya'da titanium da standart olan Sony ama onlar da şuan navi isterse teyp aynen bu şekilde oluyor... Fiyatı Türkiyedeki fiyatla çok yakın. Beni şaşırtan da o zaten. 24.000 EURO çok değil mi Avrupaya göre? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201115 yıl comment_10721 Fiyatı Türkiyedeki fiyatla çok yakın. Beni şaşırtan da o zaten. 24.000 EURO çok değil mi Avrupaya göre? O araç en full'ü tüm rakipleri o civarda.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201115 yıl comment_11654 berbat bir reklam filmi hiç beyenmedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201115 yıl comment_11655 Tek araba üzerinden reklam filmi çekmişler..... Bari sene sonu çekselerdi...Hiç olmazsa Touch görürdük.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201115 yıl comment_11658 Tek araba üzerinden reklam filmi çekmişler..... Bari sene sonu çekselerdi...Hiç olmazsa Touch görürdük.... Kesinleşmedi ki daha bu sene içinde Touch'un gelip gelmeyeceği. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201115 yıl comment_11675 Kesinleşmedi ki daha bu sene içinde Touch'un gelip gelmeyeceği. Hocam niye ümitlerimi kırıyorsunuz... Bunca beklenti içine girmişken..... Bizde niye Touch yok anne...Niye bize touch almıyorsunuz.Bizde niye yok!!! Ön konsol da reklamda yok işe bak.. Jantları felanda hiç koymamışlar..... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın