ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2012 Yoğun incelemem sonrasında bu gün link te görünen kulaklığı almaya karar verdim.Aranızda bilen kullanan varmıdır? http://www.creative.com/soundblaster/tactic3d/sigma/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Fiyatı nedir bunun ? Düşündüğün fiyat aralığı nedir ? Micr. şart mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Bu tipte sony'nin kulaklığı var, sıcakta terletiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) Fiyatı nedir bunun ? Düşündüğün fiyat aralığı nedir ? Micr. şart mı ? Mic şart değil anca online oyun oynarsam ki hiç oynamışlığım yok.Bunun fiyatı vatanda indirime girmiş 179 tl Aklında başka bir model varsa tavsiye et inceliyim Ağustos 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Bu tipte sony'nin kulaklığı var, sıcakta terletiyor Sıcakta terletme bu tarz kulaklıkların hepsinde oluyor yapacak bişey yok Öteki türlü yanları açık olup hava alsa seside yanlara kaçırıp kaliteyi ve doluluğu etkiliycek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Bu kulaklıktan var bende, 5-6 senedir kullanıyorum. Sesi çok iyi, çok rahat kulağınızı ağrıtmıyor, yalnız mikrofonsuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) Bu kulaklıktan var bende, 5-6 senedir kullanıyorum. Sesi çok iyi, çok rahat kulağınızı ağrıtmıyor, yalnız mikrofonsuz. Mic olmasada olurda bu jvc nin ne modeli ona göre bakayım Ağustos 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 monster... (canavar smiley yokmu bööööööö diyen) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 JVC HA-E130 Çengelli kulaklık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) Çengelli kulaklık Farklı bir tarz ama istediğim gibi değil normalde müzik dinlerken kullandığım akg kulakiçi kulaklığım var fakat ben oyun için ayrı kulaklık baktığımdan kulaklarımı tam kapatan kayıpsız ses veren kulaklık arıyorum.Yinede teşekkürler. Ağustos 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 monster. Okadar para bi kulaklığa verdimmi hanım kapının önüne koyar beni beast kulaklıktan bahsettiğinin farkındasındır heralde abi Benim yiğen amerikadan almış telefona taktım benim gibi yüksek sesten rahatsız olmayan bilakis çok seven birinin bile son seste dinliyemiyeceği tek kulaklık Bas sesleri vurdukça kulaklıklar deli gibi sarsılıyor.Abartmıyorum ciddi anlamda 1 gün son ses dinleyen biri mutlaka sağır olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Bu yazdıklarımı dikkatli inceleyiniz lütfen En iyi'den kötüye doğru gidecem, kötü dediysem de; en iyiye göre Yazdıklarım uygun fiyatlı olanlardır..En iyisi süper'i değildir ama çok iyiler.. Çok iyi istiyorsan Sennheiser HD25-1 II alacaksın Monster-beats felan hikaye bunun yanında.. Sony MDR-V6 (Tavsiyedir) Denon DN-HP700 (Tavsiyedir) Ultrasone HFI-450 / Yamaha RH10MS (Tavsiyedir) Numark PHX Pro Koss Pro DJ100 Creative Aurvana Live! - Misal bunun izolasyon kötü Philips O'Neill SHO9560 The Stretch Superlux HD668B Sony MDR-XB700 Prodibe Pro 800 Sennheiser HD428 AKG K81DJ Panasonic RP-HTF600-S Fischer Audio FA-004 JVC ATH-M30 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 İnsan Mühendisliği kitabında Nüvit Osmay şöyle der; "Bintane peygambere gidiceğine Bir ALLAH'A GİT" ..... bende olayı bitirdim işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Bu ülkede her b.k neden bukadar pahalı? 120$'lık Denon burada 500 TL, Denon'u yurt dışından al abicim..Gümrükte takılmaz..Bak keyfine.. http://www.meteormuz...p?product=10138 http://www.amazon.co...s/dp/B00178NZF6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) Bu yazdıklarımı dikkatli inceleyiniz lütfen En iyi'den kötüye doğru gidecem, kötü dediysem de; en iyiye göre Naptın sen yakup akşama kadar iş çıkardın başıma Bak bak bitmez bunlar Eyvallah çok teşekkür hemen başlıyayım bakmaya Ağustos 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap