Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108220 O gelecekten geldi... O gelecekten gönderildi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108221 kültürsüz herifler yatın kalkın bana dua edin.... kreatif düşünce diyor adam bunlar nediyor..reziller... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl Yazar comment_108224 Gelecek,geldi. Bu ford'un focus için şuanki sloganı zaten..Olabilirdi ama çalıntı olur kullanırsak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108227 Gölgen gerçeğindir....ingilizce alayım birde... bunu begendim....ne my ass varbendede maşallah.... Ağustos 3, 201214 yıl Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl Yazar comment_108230 Gölgen gerçeğindir....ingilizce alayım birde... bunu begendim....ne my ass varbendede maşallah.... Abi slogan dedik de şimdi bunu deyince aklına focus mu geliyor senin your shadow, your reality! Böyle daha hoş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108233 Abi slogan dedik de şimdi bunu deyince aklına focus mu geliyor senin your shadow, your reality! Böyle daha hoş şapşi sen ne anlarsn arkada duran hb siyah bir focus önde benim janti halin gölgem yerde şekil değiştirmiş focusun gölgesi şeklinde.. koyu loş bir ortam ledlerin inanılmazlığı...gölgen seni takip ediyor gibi düşün...insanın gerçeği nedir gölgesi uzalır kısalır..ama hiç değişmez işte onunla olunca bu gerceği o alıyor yani focusun gölgesi ama senin gerçekliği değişmiyor yani aldığın karar dogru cünkü onu seçmişin ve kendinle gurur duyuyorsun... olum reklamdan bişi anlamıyorsunuz yaa.......Alpi anlar beni...hepiniz tırtsınız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108234 Joy of Drive Gölgeniz mi? Bir viraj arkada.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl Yazar comment_108235 şapşi sen ne anlarsn arkada duran hb siyah bir focus önde benim janti halin gölgem yerde şekil değiştirmiş focusun gölgesi şeklinde.. koyu loş bir ortam ledlerin inanılmazlığı...gölgen seni takip ediyor gibi düşün...insanın gerçeği nedir gölgesi uzalır kısalır..ama hiç değişmez işte onunla olunca bu gerceği o alıyor yani focusun gölgesi ama senin gerçekliği değişmiyor yani aldığın karar dogru cünkü onu seçmişin ve kendinle gurur duyuyorsun... olum reklamdan bişi anlamıyorsunuz yaa.......Alpi anlar beni...hepiniz tırtsınız... Kendini tatmin etme sloganı aramıyoruz ama, sokakta ki eleman anlayacak biraz olsun araba olduğunu anlasın yani.. kapito.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl Yazar comment_108236 Gölgeniz mi? Bir viraj arkada.. Gayet güzel bence.. Apple edasıyla geliştirebiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108237 Gayet güzel bence.. Apple edasıyla geliştirebiliriz Gölgeleri arkada bırakın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108241 Joy of Drive Gölgeniz mi? Bir viraj arkada.. esinlenmişin arkadaşım gölge kelimemden tınıların ilk 10 saniyesi benimkini andrıyor yazık ya...emek hırsızı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108242 sakın biri gölgelerin gücü adına demesin kaldıramam bir gölgeyi daha... :kıhkıh: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108245 esinlenmişin arkadaşım gölge kelimemden tınıların ilk 10 saniyesi benimkini andrıyor yazık ya...emek hırsızı... Bu reklamcılar böyle adamlar abi. Sektörün kurbanıyız, içimizde kötülük yok aslında. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın