Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108157 biliyosunuz aracımı yeni aldım o yüzden trigeri değiştircem tamirci devir daim mide değişmesi gerektiğini söledi napmalıyım acaba? birde altta küçük yağ kaçakları var hepsine 500 tl dedi yaklaşık fiat uygun mu yoksa pahalımı bilgisi olan varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108160 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Focus Garajı → Focus I" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108206 biliyosunuz aracımı yeni aldım o yüzden trigeri değiştircem tamirci devir daim mide değişmesi gerektiğini söledi napmalıyım acaba? birde altta küçük yağ kaçakları var hepsine 500 tl dedi yaklaşık fiat uygun mu yoksa pahalımı bilgisi olan varmı? Tamir için nereye gidiyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl Yazar comment_108297 izmirde 6.sanayiye gidiyorum siizn gittiğiniz bi yer varsa oarayada gidebilrm ayrıca birşey daha sormak istiyorum tiriger değişrken devir daiminde değişmesi gerekiyormuş doğrumudur varmı böle bişey? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl Yazar comment_108299 Tamir için nereye gidiyorsun. izmirde 6.sanayiye gidiyorum siizn gittiğiniz bi yer varsa oarayada gidebilrm ayrıca birşey daha sormak istiyorum tiriger değişrken devir daiminde değişmesi gerekiyormuş doğrumudur varmı böle bişey? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108313 izmirde 6.sanayiye gidiyorum siizn gittiğiniz bi yer varsa oarayada gidebilrm ayrıca birşey daha sormak istiyorum tiriger değişrken devir daiminde değişmesi gerekiyormuş doğrumudur varmı böle bişey? Yazmak serbestmi bilmiyorum ama 6. Sanayide çağdaş oto var otokent tarafından girince sagdan 2. Sokakta puntocu ozan derseniz tanır. Bizim cmaxin trigerini onlar değiştirdi. Devridaim değişmesi şart değil ancak atıyorum 2 sene sonra kaçırma filan yaparsa aynı işçiliği tekrar ödersiniz o yüzden genelde değiştirmek tavsiye edilir. Aslında sanayideki ustalar genelde bunu söylemez hem fiyat ucuz görünsün hemde ılerde tekrar is çıksın diye o yüzden bence memnunsaniz değiştirmeyin ustanızı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl Yazar comment_108315 ustamdan memnunun ama pahalı geldi biraz ama haklısnız alında tekrar işçilik almak için sölemez tavsiyeniz için teşekürler ama babamla konuşup siizn ustanızada uğruyıcam en azından fiyat alıcam Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın