Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_107981 herkese günaydın. bende 2006 model dizel focus ghia otomatik vites var. araba 140 km yi aşmıyor. turboyu onardım. hava sensörünü, hava borularını filtreyi falanda değiştirdim. promblem çözülmedi. konuda deneyimli arkadaşlar fikir verirlerse sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108001 Egr valfini kontrol ettiniz mi ? Panelde "Motor sistem arızası" diye uyarı veriyor mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108005 enjektör temizleyici kullanın wurth olabilir mazot aldıktan sonra atıyorsunuz depoya. hava filtresi tıkanmıştır onu değiştiniz turbo hortumunda sorun yok diyorsunuz mazot aldığınız yeri değiştirin fullden falan almayın sakın. Petrol ofisi vmax deneyin yada shell'in pahalı olan mazotundan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl Yazar comment_108078 Egr valfini kontrol ettiniz mi ? Panelde "Motor sistem arızası" diye uyarı veriyor mu ? MOTOR ARIZASI VERMİYOR BİLGİSAYARA BAĞLATTIM ARABAYI MOTORA GİDEN BİR HAVA BORUSU VARDI ONDA SORUN ÇIKTI DEĞİŞTİLER. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl Yazar comment_108082 enjektör temizleyici kullanın wurth olabilir mazot aldıktan sonra atıyorsunuz depoya. hava filtresi tıkanmıştır onu değiştiniz turbo hortumunda sorun yok diyorsunuz mazot aldığınız yeri değiştirin fullden falan almayın sakın. Petrol ofisi vmax deneyin yada shell'in pahalı olan mazotundan. Hava Filtresini değiştim. enjektör konusunda bilgi yok ama çekişi o kadar etkiler mi bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108091 Birçok neden var aslında, aracın km ne, 120000 üstü ise manifolt veya eksoz tıkalı olabilir(motor rahat nefes alamıyo olabilir)..yakıt filitresini değiştirdinizmi, mazot pompa basıncı düşük olabilir, enjektör temizliği vs..dediğim gibi çok neden var..bilgisayara bağlatmışsınız o zaman motoru iyi dinleyen bi usta bulmanız lazım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108099 MOTOR ARIZASI VERMİYOR BİLGİSAYARA BAĞLATTIM ARABAYI MOTORA GİDEN BİR HAVA BORUSU VARDI ONDA SORUN ÇIKTI DEĞİŞTİLER. 11- Konu açarken ve/veya mesaj yazarken, konu başlığında(ilk harf hariç) ve/veya mesajın tamamında büyük harf kullanılmayacaktır. Mesajlarınızda Türkçe yazım kurallarına uyulmalıdır, genel kabul görmüş kısaltmalar dışında kısaltmalar kullanılmayacaktır. Konu başlığı; konunun içeriğini özetlemelidir. lütfen yardım, acemiyim, acil ve benzeri şekilde olmamalıdır.. Bu tür başlıklarla açılan konuların forumda açık kalmasına izin verilmeyecektir.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın