Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çekiş Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

herkese günaydın. bende 2006 model dizel focus ghia otomatik vites var. araba 140 km yi aşmıyor. turboyu onardım. hava sensörünü, hava borularını filtreyi falanda değiştirdim. promblem çözülmedi. konuda deneyimli arkadaşlar fikir verirlerse sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

Egr valfini kontrol ettiniz mi ?

Panelde "Motor sistem arızası" diye uyarı veriyor mu ?

Yanıtlama zamanı:

enjektör temizleyici kullanın wurth olabilir mazot aldıktan sonra atıyorsunuz depoya.

hava filtresi tıkanmıştır onu değiştiniz

turbo hortumunda sorun yok diyorsunuz

mazot aldığınız yeri değiştirin fullden falan almayın sakın. Petrol ofisi vmax deneyin yada shell'in pahalı olan mazotundan.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Egr valfini kontrol ettiniz mi ?

Panelde "Motor sistem arızası" diye uyarı veriyor mu ?

MOTOR ARIZASI VERMİYOR BİLGİSAYARA BAĞLATTIM ARABAYI MOTORA GİDEN BİR HAVA BORUSU VARDI ONDA SORUN ÇIKTI DEĞİŞTİLER.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

enjektör temizleyici kullanın wurth olabilir mazot aldıktan sonra atıyorsunuz depoya.

hava filtresi tıkanmıştır onu değiştiniz

turbo hortumunda sorun yok diyorsunuz

mazot aldığınız yeri değiştirin fullden falan almayın sakın. Petrol ofisi vmax deneyin yada shell'in pahalı olan mazotundan.

Hava Filtresini değiştim. enjektör konusunda bilgi yok ama çekişi o kadar etkiler mi bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Birçok neden var aslında, aracın km ne, 120000 üstü ise manifolt veya eksoz tıkalı olabilir(motor rahat nefes alamıyo olabilir)..yakıt filitresini değiştirdinizmi, mazot pompa basıncı düşük olabilir, enjektör temizliği vs..dediğim gibi çok neden var..bilgisayara bağlatmışsınız o zaman motoru iyi dinleyen bi usta bulmanız lazım..

Yanıtlama zamanı:

MOTOR ARIZASI VERMİYOR BİLGİSAYARA BAĞLATTIM ARABAYI MOTORA GİDEN BİR HAVA BORUSU VARDI ONDA SORUN ÇIKTI DEĞİŞTİLER.

11- Konu açarken ve/veya mesaj yazarken, konu başlığında(ilk harf hariç) ve/veya mesajın tamamında büyük harf kullanılmayacaktır.

Mesajlarınızda Türkçe yazım kurallarına uyulmalıdır, genel kabul görmüş kısaltmalar dışında kısaltmalar kullanılmayacaktır.

Konu başlığı; konunun içeriğini özetlemelidir. lütfen yardım, acemiyim, acil ve benzeri şekilde olmamalıdır.. Bu tür başlıklarla açılan konuların forumda açık kalmasına izin verilmeyecektir..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.