Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Avea 3G Hizmeti Almak Için?


Önerilen Mesajlar

Merhabalar. 2011 sonunda Avea'dan 4 GB internet paketli-taahhütlü iPhone 4S almıştım. İstanbul'da sıkıntısız 6 ay kullandım, şimdi bulunduğum ilçede 3G hizmeti yok ancak EDGE hızında bağlantı kuruyorum. Kamu hattı olduğu için değiştirme durumum yok, en az 1,5 sene daha kullanacağım. Paketi kullanamamaktan ziyade hız büyük problem. Ayrıca baz istasyonları çok yakınımızda bulunuyor.

Avea'ya mail attım teknik ekipten biri dönüş yaptı ve ilçenizde 2G hizmeti mevcut bundan dolayı 3G yok gibi komik bir şey söyledi, olmadığını bildiğimi 10bin kişilik bir ilçede neden olmadıgını sordum yine yok filan dedi lafı geveledi tamam dedim kapattım.

Sûalim ise bulunduğum ilçeye 3G gelmesi için hangi yöntemin etkili olacağı yönündedir.? Bu konularda inatçı sayılırım bu parayı benden alıyorlarsa hizmetlide vermeleri gerekir. Şikayet sitelerini, farklı arkadaşlarımdan ayrı ayrı talep göndermeyi, hat iptali yönünde blöf yapmayı :) filan düşünüyorum. Benzer bir süreç geçiren ya da bu konulara hakim olanların rehberliğine ihtiyacım var. Ne yaparsam 3G'ye ulaşırım?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çevrenizdekilerden imza toplayıp faxlayın dersem komik mi olur..

Sürekli mail atın..

Bilmiyorum.

Valla nufüs felan hikaye. Bizim memlekette 2-3 yıldır 3g mevcut..(5800 çıktığı zamanlardan beri var 3.5 çekiyordu :P ) 15 bin nufüslü felan..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dediğim gibi bu hususlarda inatçıyım, icap ederse iki güne bir kayıt bırakır, mail atar, kol sentırı meşgul ederim ;) işin komiği 30 km ötede bir köyde 3G çekiyor nüfus 70-80 "kişi" :)

Gerekirse bizde oradayız deriz ararız yani :zha:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hmm güzel fikir, aramak zahmetli olsa da bir mail işe yarayabilir. Bende bulunduğum yerdeki focuslara gizlice focusclubtr sticker'ı yapıştırırım :)

Bize gönüllü dostlar yeter :D yorma kendini :P

Dediğim gibi güzel bir kalıp yazı ve mail linki vs yeterli :) yardımcı olur içinden gelen

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.