Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107388 ford focus 1.6 2002 comford aracımın çakmaklığı çalışmıyor sigortasını değişrdim fakat yinede çalışmıyor acaba sorun ne olabilr? ayrıca nasıl sökebilriz çakmaklığı?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107399 Kablosal bir sorun vardır mutlaka, çakmaklığın giriş soketleri çıkmış veya deforme olmuş olabilir. mk1 de çakmaklık küllüğün içindeydi sanırım, hafif sağ sol yaparak çıkabilir, fazla zorlamaya gelmez elimizde kalmasın , kolay gelsin, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107408 Denedim bugün gelmedi vida felan varmı onada baktım bulamadm kullanan birinden yardım almak şart :/ Ağustos 1, 201214 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi imla,chat dili kullanmayalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl comment_132438 çakmak bozulmuş olabilir ısıtıcı gövdeyi başka bir yolla denedinizmi,çalışıp çalışmadığını.çakmağı ısıtıcı gövdesini sökmek için teyb`i sökmeniz lazım gövde arka kısmı ya somunludur yada tırnaklı bu somunlu tip olanı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın