Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Beygir gücü mü tork mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Düşük devir seviyorsanız sessiz ve güçlü bir t.dizel alıp esnekliğin ve mükemmel ekonominin tadını çıkarabilirsiniz.

Aklıma gelen ilk seçenekler forum geleneği olarak 1.6 112hp TDCI ve merak edilen Renault un yeni 1.6 130hp DCI' ı ...

Yanıtlama zamanı:

Bu 1.6 130 bg reno hangi araçlarına koydu? Bide torku kaçtır acaba:)

İncelemem lazım hemen.:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Megane ailesi ve diğer modellere uygulanacak, 1.6 130hp 320Nm torka sahip.

Bu motorla birlikte bir Scenic + Edc şanzıman konforlu bir uzun yol arkadaşı olabilir. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

lagunayada koyarlarsa ve extra fiyat istemezlerse lagunada iyi bir araç olur gözümde.

EDC dizel otomatik vitesin renodaki adıydı galiba. Şu an dizel otomatik araçlara güvenebilir miyiz acaba arızası verimliliğiydi felan.

Yanıtlama zamanı:

çift kavramalı şanzımana sahip (DSG/powershift v.s) dizel araçlarda sorun çıkmaz ancak eski tip şanzımanlı ve cvt şanzımalı otomatikler yüksek tork altında zamanla problem çıkartıyorlar.

Yanıtlama zamanı:

lagunayada koyarlarsa ve extra fiyat istemezlerse lagunada iyi bir araç olur gözümde.

EDC dizel otomatik vitesin renodaki adıydı galiba. Şu an dizel otomatik araçlara güvenebilir miyiz acaba arızası verimliliğiydi felan.

Edc acele ile üretilmiş şanzuman..Esamesini duymadan çıkardılar :S

Biraz bekleyip sonuçları beklemekte fayda var.

Ford Powershift'i 1 yılı aşkın 2.0 tdci larda kullanıyordu

Yanıtlama zamanı:

Laguna bitti gerisi gelmeyecek sadece latitute satacaklarmış.

Yanıtlama zamanı:

Bence lagunadan devam etseler daha iyimiş piyasası var ve latitude den daha güzel bir araç.

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aracı kullanım stili çok önemli; benim gibi düşük devir seviyorsanız illaki Turbo aracınız olmalı; dizel olur artık yeni nesil benzin olur.Yüksek devirli kullanımı sevenler dizel almayacak.Torkuda beygiride ne olursa olsun.

katılıyorum önceki aracım turbo dizel di ve uzun yıllar dizel kullandım benim stilim dizelmiş

şimdi 2.0 focus 130 ps 2000 model kullanırken bunu daha iyi anladım...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.