Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

34 Gt 5364 Dış Çalışmalara Devam Rs Spoiler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaslar forumda ve istanbul buluşmasında beni ve aracımı çoğu kişi kişi biliyordur şimdi dışa calışmaya basladım ilk olarak rs spoyler ile başaldım resimdeki spoyler astarsız ve boyanmamıştır diğer çalışmalarım bu konudan takıp edebilirsiniz

TmpsV.jpg

• Yanıt 77
  • Görüntüleme 20,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ercan palabıyık
    ercan palabıyık

• ercan palabıyık
    ercan palabıyık

sağol yakup organizazyon yokmu bu aralar buluşma kahvaltı falan 1 sene olacak hairan geldi

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Bunu taktıktan sonra yanlarada açılıp kapanan kanat taktınmı köprü yinemi tıkalı aç kanatları boğazı seyrede seyrede in hazerfene

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun amaç uçmak mıdır acaba?Flap taksan olur maşallah :)

Alperen G. tarafından düzenlendi
soru eki -mi -mı ayrıldı (uçmak mıdır)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaslar fiber 2 parçadan oluşuyo ama çok işciliği var su fiskiyesi yaptırması baya uzun tutcak tek sıkıntı olarak düşündüğüm benim ses tesisatından dolayı spoyleri fırlatmasın önelemek için ne yapabilirim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlı olsun amaç uçmak mıdır acaba?Flap taksan olur maşallah :)

sağol abi teşşekkürler içini uçak gibi yaptık tuşlar falan yavas yavas bunuda havalandırırı artık :)

Yanıtlama zamanı:

sağol abi teşşekkürler içini uçak gibi yaptık tuşlar falan yavas yavas bunuda havalandırırı artık :)

Bunu taktıktan sonra yanlarada açılıp kapanan kanat taktınmı köprü yinemi tıkalı aç kanatları boğazı seyrede seyrede in hazerfene :)
Yanıtlama zamanı:

İşin şakası bir yana bu rüzgarlığı uygun açı ve doğru şekilde yerleştirmeyi başarırsan.Pİyasadaki gibi sadece görüntü amaçlı bir spoiler olmıycağı kesin.

Yüksek hızda arabanın kıçını yere basar bu rüzgarlık.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bunu taktıktan sonra yanlarada açılıp kapanan kanat taktınmı köprü yinemi tıkalı aç kanatları boğazı seyrede seyrede in hazerfene :)

kafam eserse dijital marsbiel bile yaparım arabaya üşenmem :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İşin şakası bir yana bu rüzgarlığı uygun açı ve doğru şekilde yerleştirmeyi başarırsan.Pİyasadaki gibi sadece görüntü amaçlı bir spoiler olmıycağı kesin.

Yüksek hızda arabanın kıçını yere basar bu rüzgarlık.

orjinel kalıptan iyi çıksın diye başaldık abi 10 gündür bekledim hep bakalım sonuc ne olacak bende cok merak ediyorum

Yanıtlama zamanı:

kafam eserse dijital marsbiel bile yaparım arabaya üşenmem :)

çabana emeğine sağlık
Yanıtlama zamanı:

orjinel kalıptan iyi çıksın diye başaldık abi 10 gündür bekledim hep bakalım sonuc ne olacak bende cok merak ediyorum

Yerleştirme işini profesyonel birilerine yaptır ki yaptığın zahmete değsin.Sadece görüntü amaçlı değil işede yarıyan bir parça olsun
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yerleştirme işini profesyonel birilerine yaptır ki yaptığın zahmete değsin.Sadece görüntü amaçlı değil işede yarıyan bir parça olsun

paşa tuningle montajını yapıcaz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.