Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107149 merhaba arkadaslar forumda ve istanbul buluşmasında beni ve aracımı çoğu kişi kişi biliyordur şimdi dışa calışmaya basladım ilk olarak rs spoyler ile başaldım resimdeki spoyler astarsız ve boyanmamıştır diğer çalışmalarım bu konudan takıp edebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107156 Hayırlı olsun amaç uçmak mıdır acaba?Flap taksan olur maşallah Ağustos 1, 201214 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi soru eki -mi -mı ayrıldı (uçmak mıdır) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107158 arkadaslar fiber 2 parçadan oluşuyo ama çok işciliği var su fiskiyesi yaptırması baya uzun tutcak tek sıkıntı olarak düşündüğüm benim ses tesisatından dolayı spoyleri fırlatmasın önelemek için ne yapabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107159 Hayırlı olsun amaç uçmak mıdır acaba?Flap taksan olur maşallah sağol abi teşşekkürler içini uçak gibi yaptık tuşlar falan yavas yavas bunuda havalandırırı artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107162 sağol abi teşşekkürler içini uçak gibi yaptık tuşlar falan yavas yavas bunuda havalandırırı artık Bunu taktıktan sonra yanlarada açılıp kapanan kanat taktınmı köprü yinemi tıkalı aç kanatları boğazı seyrede seyrede in hazerfene Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107166 İşin şakası bir yana bu rüzgarlığı uygun açı ve doğru şekilde yerleştirmeyi başarırsan.Pİyasadaki gibi sadece görüntü amaçlı bir spoiler olmıycağı kesin. Yüksek hızda arabanın kıçını yere basar bu rüzgarlık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107168 Bunu taktıktan sonra yanlarada açılıp kapanan kanat taktınmı köprü yinemi tıkalı aç kanatları boğazı seyrede seyrede in hazerfene kafam eserse dijital marsbiel bile yaparım arabaya üşenmem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107171 İşin şakası bir yana bu rüzgarlığı uygun açı ve doğru şekilde yerleştirmeyi başarırsan.Pİyasadaki gibi sadece görüntü amaçlı bir spoiler olmıycağı kesin. Yüksek hızda arabanın kıçını yere basar bu rüzgarlık. orjinel kalıptan iyi çıksın diye başaldık abi 10 gündür bekledim hep bakalım sonuc ne olacak bende cok merak ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107173 kafam eserse dijital marsbiel bile yaparım arabaya üşenmem çabana emeğine sağlık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107174 orjinel kalıptan iyi çıksın diye başaldık abi 10 gündür bekledim hep bakalım sonuc ne olacak bende cok merak ediyorum Yerleştirme işini profesyonel birilerine yaptır ki yaptığın zahmete değsin.Sadece görüntü amaçlı değil işede yarıyan bir parça olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107204 Yerleştirme işini profesyonel birilerine yaptır ki yaptığın zahmete değsin.Sadece görüntü amaçlı değil işede yarıyan bir parça olsun paşa tuningle montajını yapıcaz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın