Emre YAKUT Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 (düzenlendi) 3D filmlerin çoğunda DTS ses formatı oluyor. Televizyonların geneli DTS formatını desteklemedikleri için ayrı bir media player'a ihtiyaç duyabilirsiniz. (Televizyonunuz destekliyor mu bilmiyorum) Bu yüzden illa ki TV'den direk USB bağlantısı ise izlemek istiyorum diyorsanız DTS ses formatı olmayan filmleri tercih etmelisiniz. PS3 için zamanında ufak bir araştırma yapmıştım : PS3'ler sanırım NTFS dosya sistemini desteklemiyor, ve de 4 Gb üzeri dosyaları okumakta sorun yaratabiliyor. Eğer ki böyle ise harici cihazlar ile izlemek biraz zor olabilir. ekleme : PS3 sahibi iseniz bir 3d film indirip (tercihen DTS formatlı) denerseniz, ve tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız benim gibi PS3 düşünenler için çok yardımcı olursunuz.. Temmuz 12, 2012 Emre YAKUT tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 3D filmlerin çoğunda DTS ses formatı oluyor. Televizyonların geneli DTS formatını desteklemedikleri için ayrı bir media player'a ihtiyaç duyabilirsiniz. (Televizyonunuz destekliyor mu bilmiyorum) Bu yüzden illa ki TV'den direk USB bağlantısı ise izlemek istiyorum diyorsanız DTS ses formatı olmayan filmleri tercih etmelisiniz. PS3 için zamanında ufak bir araştırma yapmıştım : PS3'ler sanırım NTFS dosya sistemini desteklemiyor, ve de 4 Gb üzeri dosyaları okumakta sorun yaratabiliyor. Eğer ki böyle ise harici cihazlar ile izlemek biraz zor olabilir. ekleme : PS3 sahibi iseniz bir 3d film indirip (tercihen DTS formatlı) denerseniz, ve tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız benim gibi PS3 düşünenler için çok yardımcı olursunuz.. Bilgi için teşekkürler,bu arada ps3 var ve ps3 le ilgili bildiğim tekşey orginal 3d film oynatabildiği geri kalanıyla ilgili bilgimde tecrübemde yok,eğer beceripte izleyebilirsem 3d film buradan aktarırım yolunu,yordamını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Öyle niyetlensem torrentten çekerim hdd'den izlerim tavsiyedir... Ben okadarını becerebilirmiyim pek bilmiyorum,aklımda olan usb yada harici harddisk alıp film yükletmek,ama bundada olup olmıyacağını garantisi varmı onu anlamaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre YAKUT Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Ben okadarını becerebilirmiyim pek bilmiyorum,aklımda olan usb yada harici harddisk alıp film yükletmek,ama bundada olup olmıyacağını garantisi varmı onu anlamaya çalışıyorum. İndireceğiniz filmler DTS formatına sahip değilse televizyonunuzdan rahatlıkla izleyebilirsiniz. Ayrıca televizyonunuz bu formatı destekliyorsa (benim bildiğim çoğu Tv desteklemez) sorunsuz şekilde tüm filmleri harici cihazlarla izleyebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Alperen abi usb giriş var ama tv bunu izlemeye müsade edermi acaba? :blink: :blink: tv 3d destekli değilse nasıl izlemeyi düşünüyorsun? :blink: yok eğer tv destekliyor ama usb'den izlemeyi destekler mi diye sorarsan, 3d filmlerin uzantısını bilmiyorum ama tv'nin kitapçığından hangi formatları desteklediğine bakman lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 teknosalarda...usbden seyrettiriyorlar samsung falan netten indirip tralierleri falan öyle biliyom ben...dts ses formatı görüntü formatı degilki...neden göstermesin sesi cırtlatır sadece 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 :blink: :blink: tv 3d destekli değilse nasıl izlemeyi düşünüyorsun? :blink: yok eğer tv destekliyor ama usb'den izlemeyi destekler mi diye sorarsan, 3d filmlerin uzantısını bilmiyorum ama tv'nin kitapçığından hangi formatları desteklediğine bakman lazım.. Abi 3D olmayan tv de 3D izlemeye çalışacak kadar daha olmadım dediğin gibi tv destekliyorda,usb de izlemeyi desteklermi merak ettiğim bu.Ona göre hdd yada usb alcam boşa gitmesin verdiğim para . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Abi eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdünüz bi kere. eve gidip Triidii film indireceğim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Abi 3D olmayan tv de 3D izlemeye çalışacak kadar daha olmadım dediğin gibi tv destekliyorda,usb de izlemeyi desteklermi merak ettiğim bu.Ona göre hdd yada usb alcam boşa gitmesin verdiğim para . ben yine sorayım da yanlış olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Alper peki LAN kablosuyla laptopdan izlesen olmazmı blurayrip oynatır onlar..tv destekler bence onu bir düşün.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 ben yine sorayım da yanlış olmasın Teşekkür ettim abi,ince düşüncen için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Alper peki LAN kablosuyla laptopdan izlesen olmazmı blurayrip oynatır onlar..tv destekler bence onu bir düşün.... anaaaa hakkaten, hatta laptopta HDMI-out varsa HDMI ile de bağlayabilir.. ordan izler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Alper peki LAN kablosuyla laptopdan izlesen olmazmı blurayrip oynatır onlar..tv destekler bence onu bir düşün.... Oda makul bi yol abi ama laptop yok bende,benim düşündüğüm indirmeyle falan uğraşmadan film yükletilen yerlerde hdd yada usb ye yükletip izleyebilmek oda olursa,başka türlüsü dolambaçlı yollar benim için o kadar beceriklide değilim,ama o şekilde imkanı olanlar için güzel bi yol tabi 3d film boyutu malum sabredipte indirebilmek lazım ttnet malum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Ferrari'yi alıp tüp,Benzin fiyatıyla başa çıkamayıp Tüp takmak gibi birşey :zha: Sonuçta işe yarıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre YAKUT Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 teknosalarda...usbden seyrettiriyorlar samsung falan netten indirip tralierleri falan öyle biliyom ben...dts ses formatı görüntü formatı degilki...neden göstermesin sesi cırtlatır sadece Ben göstermez demedim, izleyemezsiniz dedim. Ve bütün televizyonları dahil etmedim. Eğer ki sessiz 3D film izlerim diyorsanız elbette izleyebilirsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar