Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

3D Film Izleme Yolları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

3D filmlerin çoğunda DTS ses formatı oluyor. Televizyonların geneli DTS formatını desteklemedikleri için ayrı bir media player'a ihtiyaç duyabilirsiniz. (Televizyonunuz destekliyor mu bilmiyorum)

Bu yüzden illa ki TV'den direk USB bağlantısı ise izlemek istiyorum diyorsanız DTS ses formatı olmayan filmleri tercih etmelisiniz.

PS3 için zamanında ufak bir araştırma yapmıştım : PS3'ler sanırım NTFS dosya sistemini desteklemiyor, ve de 4 Gb üzeri dosyaları okumakta sorun yaratabiliyor. Eğer ki böyle ise harici cihazlar ile izlemek biraz zor olabilir.

ekleme : PS3 sahibi iseniz bir 3d film indirip (tercihen DTS formatlı) denerseniz, ve tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız benim gibi PS3 düşünenler için çok yardımcı olursunuz.. :)

Emre YAKUT tarafından düzenlendi

• Yanıt 41
  • Görüntüleme 21,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• en kolay yöntemi: şaşı bak şaşır

• Bazı konularda saftiriğiz, 3d tvim var daha bi kez bile kullanmadım 3d özelliğini

• 3D filmlerin çoğunda DTS ses formatı oluyor. Televizyonların geneli DTS formatını desteklemedikleri için ayrı bir media player'a ihtiyaç duyabilirsiniz. (Televizyonunuz destekliyor mu bilmiyorum)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

3D filmlerin çoğunda DTS ses formatı oluyor. Televizyonların geneli DTS formatını desteklemedikleri için ayrı bir media player'a ihtiyaç duyabilirsiniz. (Televizyonunuz destekliyor mu bilmiyorum)

Bu yüzden illa ki TV'den direk USB bağlantısı ise izlemek istiyorum diyorsanız DTS ses formatı olmayan filmleri tercih etmelisiniz.

PS3 için zamanında ufak bir araştırma yapmıştım : PS3'ler sanırım NTFS dosya sistemini desteklemiyor, ve de 4 Gb üzeri dosyaları okumakta sorun yaratabiliyor. Eğer ki böyle ise harici cihazlar ile izlemek biraz zor olabilir.

ekleme : PS3 sahibi iseniz bir 3d film indirip (tercihen DTS formatlı) denerseniz, ve tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız benim gibi PS3 düşünenler için çok yardımcı olursunuz.. :)

Bilgi için teşekkürler,bu arada ps3 var ve ps3 le ilgili bildiğim tekşey orginal 3d film oynatabildiği geri kalanıyla ilgili bilgimde tecrübemde yok,eğer beceripte izleyebilirsem 3d film buradan aktarırım yolunu,yordamını.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Öyle niyetlensem torrentten çekerim hdd'den izlerim :P tavsiyedir...

Ben okadarını becerebilirmiyim pek bilmiyorum,aklımda olan usb yada harici harddisk alıp film yükletmek,ama bundada olup olmıyacağını garantisi varmı onu anlamaya çalışıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ben okadarını becerebilirmiyim pek bilmiyorum,aklımda olan usb yada harici harddisk alıp film yükletmek,ama bundada olup olmıyacağını garantisi varmı onu anlamaya çalışıyorum.

İndireceğiniz filmler DTS formatına sahip değilse televizyonunuzdan rahatlıkla izleyebilirsiniz. Ayrıca televizyonunuz bu formatı destekliyorsa (benim bildiğim çoğu Tv desteklemez) sorunsuz şekilde tüm filmleri harici cihazlarla izleyebilirsiniz. :claps:

Yanıtlama zamanı:

Alperen abi usb giriş var ama tv bunu izlemeye müsade edermi acaba?

:blink: :blink: :blink: :blink: tv 3d destekli değilse nasıl izlemeyi düşünüyorsun? :blink: :blink: :blink:

yok eğer tv destekliyor ama usb'den izlemeyi destekler mi diye sorarsan, 3d filmlerin uzantısını bilmiyorum ama tv'nin kitapçığından hangi formatları desteklediğine bakman lazım..

Yanıtlama zamanı:

teknosalarda...usbden seyrettiriyorlar samsung falan netten indirip tralierleri falan öyle biliyom ben...dts ses formatı görüntü formatı degilki...neden göstermesin sesi cırtlatır sadece

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:blink: :blink: :blink: :blink: tv 3d destekli değilse nasıl izlemeyi düşünüyorsun? :blink: :blink: :blink:

yok eğer tv destekliyor ama usb'den izlemeyi destekler mi diye sorarsan, 3d filmlerin uzantısını bilmiyorum ama tv'nin kitapçığından hangi formatları desteklediğine bakman lazım..

Abi 3D olmayan tv de 3D izlemeye çalışacak kadar daha olmadım :)

dediğin gibi tv destekliyorda,usb de izlemeyi desteklermi merak ettiğim bu.Ona göre hdd yada usb alcam boşa gitmesin verdiğim para .

Yanıtlama zamanı:

Abi 3D olmayan tv de 3D izlemeye çalışacak kadar daha olmadım :)

dediğin gibi tv destekliyorda,usb de izlemeyi desteklermi merak ettiğim bu.Ona göre hdd yada usb alcam boşa gitmesin verdiğim para .

ben yine sorayım da yanlış olmasın :muha:

Yanıtlama zamanı:

Alper peki LAN kablosuyla laptopdan izlesen olmazmı blurayrip oynatır onlar..tv destekler bence onu bir düşün....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ben yine sorayım da yanlış olmasın :muha:

Teşekkür ettim abi,ince düşüncen için :)

Yanıtlama zamanı:

Alper peki LAN kablosuyla laptopdan izlesen olmazmı blurayrip oynatır onlar..tv destekler bence onu bir düşün....

anaaaa hakkaten, hatta laptopta HDMI-out varsa HDMI ile de bağlayabilir.. ordan izler..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oda makul bi yol abi ama laptop yok bende,benim düşündüğüm indirmeyle falan uğraşmadan film yükletilen yerlerde hdd yada usb ye yükletip izleyebilmek oda olursa,başka türlüsü dolambaçlı yollar benim için o kadar beceriklide değilim,ama o şekilde imkanı olanlar için güzel bi yol tabi 3d film boyutu malum sabredipte indirebilmek lazım ttnet malum.

Yanıtlama zamanı:

Ferrari'yi alıp tüp,Benzin fiyatıyla başa çıkamayıp Tüp takmak gibi birşey :zha: :zha:

Sonuçta işe yarıyor :)
Yanıtlama zamanı:

teknosalarda...usbden seyrettiriyorlar samsung falan netten indirip tralierleri falan öyle biliyom ben...dts ses formatı görüntü formatı degilki...neden göstermesin sesi cırtlatır sadece

Ben göstermez demedim, izleyemezsiniz dedim. Ve bütün televizyonları dahil etmedim. Eğer ki sessiz 3D film izlerim diyorsanız elbette izleyebilirsiniz...

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.