Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96635 imzamda yazan cmaxi etiste aratınca "Özür dileriz, girdiğiniz VIN/Ruhsat numarasıyla ilgili herhangi bir bilgi bulunamadı" Hatası alıyorum. Ancak VIN doğru başka sitelerden bakınca etis kadar olmasada araç bilgilerini görebiliyorum. Neden olabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96637 Yanlış yazıyorsun. ilk O, 0 olacak dikkat et Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96642 Bide sen denermisin? Yeni araba çıkıyor bu arada. Buna ruhsattan bakıp yazdım ancak dediğim gibi googledan bulduğum bi sitede çıkıyor araç kontrol sonrası Sildim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96644 Ozan ruhsatta hata var o zaman bir zahmet ön cam altında yazan ile karşılaştır bu numarayı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96700 Evet bir kezde ruhsat a yanlış yazılma olayı ile bende karşılaşmıştım....O vakit satışta baya bir sıkıntı yaşamıştık.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96758 camdakini girdim çıktı motor no kısmında hata varmış, muayenede sıkıntı çıkmaması ilginç Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96763 camdakini girdim çıktı motor no kısmında hata varmış, muayenede sıkıntı çıkmaması ilginç şimdilik; ama ileri ki tarihlerde (3 yıl sonra) muayene yaptırırken veyahut satarken mutlaka sorun yaşarsınız. aracı sıfır aldıysanız aldığınız bayiye giderek durumu düzeltmelerini talep edin. ya da trafiğe giderek hata olduğunu fark ettiğinizi ve düzeltilmesini talep edin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201214 yıl Yazar comment_96893 2008 ve 2010 da bizzat yaptırdım muayene onlarda dikkat etmedi demekki Eylül'de tekrar var muayene hazır focus için vekalet verilmişken bunuda duzeltsinler bari. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın