Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2.5 (Makyajlı Kasa) Ilk Satış Tarihi Neydi?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2008 model diye çıktığını hatırlıyorum fakat. 2007 ağustos diye mi çıkmıştı yoksa 2008 başında mı onu hatırlayamadım. ikinci el bir araç ile ilgileniyorum da ilk muayene tarihi kafamı kurcaladı. 2010 8 ay gibi bir şey. acaba 2007 de geldi de o yüzden mi 2010 muayenesi var. ilk muayane 3 yılda yapılıyor sonuçta 1 yıl erken niye yapsınlar.

Solved by H. Cenk

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Makyajlı focus 2 2008 şubatında gelmeye başladı. Kesin olarak eminim :)

Yanıtlama zamanı:

2008 model diye çıktığını hatırlıyorum fakat. 2007 ağustos diye mi çıkmıştı yoksa 2008 başında mı onu hatırlayamadım. ikinci el bir araç ile ilgileniyorum da ilk muayene tarihi kafamı kurcaladı. 2010 8 ay gibi bir şey. acaba 2007 de geldi de o yüzden mi 2010 muayenesi var. ilk muayane 3 yılda yapılıyor sonuçta 1 yıl erken niye yapsınlar.

2007 ağustos ya da 2008 başı gibi olduğunu hiç sanmıyorum çünkü 2008 de makyajsız kasalar bir süre daha devam etti,şu an kullandığım araç 2008 ghia sonuçta.2008 ikinci yarısından sonra çıkmaya başlamış olması gerekir.

Yanıtlama zamanı:

Makyajlı focus 2 2008 şubatında gelmeye başladı. Kesin olarak eminim :)

sayfayı yenilemeden cevap yazınca cevabınızı göremedim,siz kesin cevabı vermişsiniz zaten :)

Yanıtlama zamanı:

Şubattan kesin eminim 2008 şubatta gidip arabayı gördüm pazarlık yaptım almadım..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bana niye ise yazın gelmeye başlamışlardı diye geliyor. acaba dedim 2007 yazında mı idi.

ghia ile beraber satıldı sanki kısa süre 2008 de beraber olması o yüzdendi.

hımm ilk parti şubat 2008 diyorsunuz. tamam. sağolun

Yanıtlama zamanı:

Şubattan kesin eminim 2008 şubatta gidip arabayı gördüm pazarlık yaptım almadım..

Nedense hiç şaşırmadık abi :D
Yanıtlama zamanı:

benim aracım 2008 nisan trafiğe çıkışlı.muğlaya ilk gelen makyajlı focus2 imiş.benim bildiğim kadarıyla mart ayından itibaren satışa başladığı...

Yanıtlama zamanı:

benim aracım 2008 nisan trafiğe çıkışlı.muğlaya ilk gelen makyajlı focus2 imiş.benim bildiğim kadarıyla mart ayından itibaren satışa başladığı...

Yukarda ki fatura resmini görmediniz sanırım .

Yanıtlama zamanı:

benim araçta temmuz 2008 gözküyor, peki ne kadar a aldınız yakup bey,

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.