Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95637 Merhaba Arkadasim Dun 0 km yeni focus titanium hb powershift aldi. Bugun is yerine getirdiginde global cam acmayi gosterirken camlardan sadece surucu caminin acildigini gorduk. Cam ayarlarini duzeltmek icin klavuzdaki resetleme adimlarini birkac kere denedik ancak basarili olamadik. Resetleme konusunda daha onceden bu sorunla karsilasmis arkadaslarin bir tavsiyesi vqr midir? Temmuz 5, 201214 yıl Yigit Celik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95639 Orada yazılanları harfiyen yapın doğru orda yazan..Sırayla yapın birde. Bizde ilk bayağı uğraşmıştık Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95644 Hayırlı olsun kaça aldınız acaba metalik renk mi, aktif şehir içi güvenlik varmıydı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95648 İşin sırrı kitapçığı dikkatli okumakta,gerisi kolay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl Yazar comment_95715 Valla kitapciktakini harfiyen yaptik hatta cesitli varyasyonlar denedik (motor calisirken,aku modunda,surucu tarafindaki kontrol dugmesinden, yolcu kapi dugmesinden,bekleme suresini arttirdik vs) ancak yine basarili olamadik. Baska oneri yoksa mecburen servise goturecek. Arac 49500 alindi gece gri rengi. Herhangi bir paketi yok duz titanium. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95717 Valla kitapciktakini harfiyen yaptik hatta cesitli varyasyonlar denedik (motor calisirken,aku modunda,surucu tarafindaki kontrol dugmesinden, yolcu kapi dugmesinden,bekleme suresini arttirdik vs) ancak yine basarili olamadik. Baska oneri yoksa mecburen servise goturecek. Arac 49500 alindi gece gri rengi. Herhangi bir paketi yok duz titanium. Aracın açık olması fark etmez, kapıları tek tek gezerek ve süreleri abartmadan yapacaksınız.. birdaha deneyin bakalım..Başka yolu yok çünkü..olması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl Yazar comment_95737 Aracın açık olması fark etmez, kapıları tek tek gezerek ve süreleri abartmadan yapacaksınız.. birdaha deneyin bakalım..Başka yolu yok çünkü..olması gerekiyor. Sag arka cami duzeltmeyi basardik. Diger 2 cami birturlu beceremedik belki basarisiz bir denemeden sonra bir sure beklemek gerekiyordur arkaarkaya deneyince hepsi basarisiz oldu. Neyse arkadas eve gidince dener artik 1 camin duzelmesi umut oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95749 Valla kitapciktakini harfiyen yaptik hatta cesitli varyasyonlar denedik (motor calisirken,aku modunda,surucu tarafindaki kontrol dugmesinden, yolcu kapi dugmesinden,bekleme suresini arttirdik vs) ancak yine basarili olamadik. Baska oneri yoksa mecburen servise goturecek. Arac 49500 alindi gece gri rengi. Herhangi bir paketi yok duz titanium. biraz konu dışı olucak ama fiyat iyiymiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95751 yine soru soracağım ama global cam açma denilen durum 3sn basılı tutup açılan tüm camlar mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95752 yine soru soracağım ama global cam açma denilen durum 3sn basılı tutup açılan tüm camlar mı? evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96034 camlar kullanım tarzınıza göre kendiliğinden ayarlanıyor. uğraşmaya gerek yok. benim de ilk aldığım zamanlar sadece sürücü camı açılıyordu. hiç uğraşmadım zamanla 4ü de kendi yolunu buluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96037 kumandaya 3 saniye basınca mı açılıp/kapanması lazımmış ? ben en az 6-7 saniye basılı tutuyorum anca açılıyor. süre ayarlaması var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96464 Bu global cam açmayı okuyunca bir deneyim dedim...powershift in sağ ön cam hariç hepsi açıldı ve kapandı.....yine kitapçıkta yazan yeniden kotlamayı uyguladım ve düzeldi..yani hepsi aynı anda açılıyor ve aynı anda kapanıyor... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın