Yakup Ç. A. Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Sise Xenon mu? Apaci yapmayın su focusu Yaw Yakışmıyor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emre V. Posted May 12, 2011 Author Report Share Posted May 12, 2011 Sise Xenon mu? Apaci yapmayın su focusu Yaw Yakışmıyor . Öneriniz varmı Far kaşı led falan Üst kısa farlarım xenon zaten o yüzden kötü durmaz diye umuyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Önerim orj kalması , en kötü hafif beyaz ampul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samet Özeren Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Sise Xenon mu? Apaci yapmayın su focusu Yaw Yakışmıyor . sen apaci görmemişsin. neresi apaci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Önde gideniiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emre V. Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 Bu opel'ci apaçhiyi bir yerden tanıyoruz sanki Ama hakkını yemeyelim çok güzel yapmış arabasını kaza bela vermesin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samet Özeren Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 :D teşekkürler bizim çakma admin ne anlar bu işlerden .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Garip Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-amerikan-park-modul-tadilat-gerekmeden-kolay-montaj-56876280/detay/? arkadaşlar bi bakabilirmisinz sizce alınabilir mi bu ? bu işi bilen olarak soruorm sze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Solmaz Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Modüle gerek yok abi alacaksın 21/5 ampul 5w parktan yanacak 21 sinyalden (sinyallerin orjinali 21 w parların orjinali 5w) sinyal verince 5+21 parkta 5 zaten camlar turuncu bildiğimiz arka far ampulu iini görecektir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emre V. Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 http://www.sahibinde...6876280/detay/? arkadaşlar bi bakabilirmisinz sizce alınabilir mi bu ? bu işi bilen olarak soruorm sze gerçekten bu tür işleme gerek yok sadece çift duylu orjinal turuncu ampul alın elektirikçiye gidin 10-15 liraya takıyorlar. ben 20 lira verdim oda ilimde bu işten anlayan az kişi olmasından dolayı.. Ogun abey taktırdık geçte olsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yusuf Çavuş Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Yakışmış güzel olmuş Emre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Solmaz Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Focus 1 e turucu ampule gerek yok camları turuncu zaten gerçekten bu tür işleme gerek yok sadece çift duylu orjinal turuncu ampul alın elektirikçiye gidin 10-15 liraya takıyorlar. ben 20 lira verdim oda ilimde bu işten anlayan az kişi olmasından dolayı.. Ogun abey taktırdık geçte olsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emre V. Posted August 26, 2011 Author Report Share Posted August 26, 2011 Focus 1 e turucu ampule gerek yok camları turuncu zaten :D Çok açık bi sarımtırak olur bence genede turuncu çift duylu ampül kullansanız daha iyi olur , daha tatlı durur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustafa ÖZCAN Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 gerçekten bu tür işleme gerek yok sadece çift duylu orjinal turuncu ampul alın elektirikçiye gidin 10-15 liraya takıyorlar. ben 20 lira verdim oda ilimde bu işten anlayan az kişi olmasından dolayı.. Ogun abey taktırdık geçte olsa gerçekten bu tür işleme gerek yok sadece çift duylu orjinal turuncu ampul alın elektirikçiye gidin 10-15 liraya takıyorlar. ben 20 lira verdim oda ilimde bu işten anlayan az kişi olmasından dolayı.. Ogun abey taktırdık geçte olsa çok güzel olmuş.Güle güle Kullanın.Bu arkdaşın dediği sistemi alsakda 30 TL ye mal olmayacak mı.Nerden baksam amerikan park ampulleri 10 TL bide işçilk 20 TL.Yine geldi 30 TL ye.Direk Bu linktekini alıp bağlamak daha mantıklı değil mi.?Ayrıca birşey daha sormak istiyorum.Bu işlemi yapınca içerde arıza ışığı anıyor mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emre V. Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 bizim arıza ışıgı yanmadı yansa bile araya kapasitör gibi bi ismi olan bişey takıyorlar araya yanmıyor. benim aldıgım ampul çift duylu orjial turuncu ampuldu 20 tl verdim mexico markaydı. 20 lirada bağlatmasna verdim.Arabamız geçen hatfa muayneye girmeden önce farı söküp extra yapılan kabloyu kesiverdim muayneden sonra tekrar bağladım sorunsuzda kullanıyorum. Ucuza kaçmayın bence... direk bu linkdekini alıp kendiniz bağlayabilirseniz yapın ama 30 tl ye alıp gene 20 lira verip bağlatırsanız gene 50 ye gelir size Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts