Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

American Park

Recommended Posts

Sise Xenon mu?

Apaci yapmayın su focusu Yaw :D

Yakışmıyor .

:yeah:Öneriniz varmı :( Far kaşı led falan :(

Üst kısa farlarım xenon zaten o yüzden kötü durmaz diye umuyorum :)

• 2 months later...
  • 1 month later...

http://www.sahibinde...6876280/detay/?

arkadaşlar bi bakabilirmisinz sizce alınabilir mi bu ? bu işi bilen olarak soruorm sze :D

gerçekten bu tür işleme gerek yok sadece çift duylu orjinal turuncu ampul alın elektirikçiye gidin 10-15 liraya takıyorlar. ben 20 lira verdim oda ilimde bu işten anlayan az kişi olmasından dolayı..

Ogun abey taktırdık geçte olsa :D

13.jpg

Focus 1 e turucu ampule gerek yok camları turuncu zaten :D

gerçekten bu tür işleme gerek yok sadece çift duylu orjinal turuncu ampul alın elektirikçiye gidin 10-15 liraya takıyorlar. ben 20 lira verdim oda ilimde bu işten anlayan az kişi olmasından dolayı..

13.jpg

• 2 months later...

Ogun abey taktırdık geçte olsa :)

13.jpg

13.jpg

çok güzel olmuş.Güle güle Kullanın.Bu arkdaşın dediği sistemi alsakda 30 TL ye mal olmayacak mı.Nerden baksam amerikan park ampulleri 10 TL bide işçilk 20 TL.Yine geldi 30 TL ye.Direk Bu linktekini alıp bağlamak daha mantıklı değil mi.?Ayrıca birşey daha sormak istiyorum.Bu işlemi yapınca içerde arıza ışığı anıyor mu?

bizim arıza ışıgı yanmadı yansa bile araya kapasitör gibi bi ismi olan bişey takıyorlar araya yanmıyor.

benim aldıgım ampul çift duylu orjial turuncu ampuldu 20 tl verdim mexico markaydı.

20 lirada bağlatmasna verdim.Arabamız geçen hatfa muayneye girmeden önce farı söküp extra yapılan kabloyu kesiverdim muayneden sonra tekrar bağladım sorunsuzda kullanıyorum.

Ucuza kaçmayın bence...

direk bu linkdekini alıp kendiniz bağlayabilirseniz yapın ama 30 tl ye alıp gene 20 lira verip bağlatırsanız gene 50 ye gelir size :)