Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

American Park

Featured Replies

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 19,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• isteğiniz üzerine bu akşam üzeri aracımızı temizlerken ve garaja girmeden çekeyim dedim

• Bu opel'ci apaçhiyi bir yerden tanıyoruz sanki Ama hakkını yemeyelim çok güzel yapmış arabasını kaza bela vermesin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sise Xenon mu?

Apaci yapmayın su focusu Yaw :D

Yakışmıyor .

:yeah:Öneriniz varmı :( Far kaşı led falan :(

Üst kısa farlarım xenon zaten o yüzden kötü durmaz diye umuyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Sise Xenon mu?

Apaci yapmayın su focusu Yaw :kırbaç:

Yakışmıyor .

sen apaci görmemişsin.

neresi apaci ?

2278.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu opel'ci apaçhiyi bir yerden tanıyoruz sanki :) Ama hakkını yemeyelim çok güzel yapmış arabasını kaza bela vermesin :kırbaç:

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
:D:D teşekkürler bizim çakma admin ne anlar bu işlerden .:naughty:):)
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

Modüle gerek yok abi alacaksın 21/5 ampul 5w parktan yanacak 21 sinyalden (sinyallerin orjinali 21 w parların orjinali 5w) sinyal verince 5+21 parkta 5 zaten camlar turuncu bildiğimiz arka far ampulu iini görecektir

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

http://www.sahibinde...6876280/detay/?

arkadaşlar bi bakabilirmisinz sizce alınabilir mi bu ? bu işi bilen olarak soruorm sze :D

gerçekten bu tür işleme gerek yok sadece çift duylu orjinal turuncu ampul alın elektirikçiye gidin 10-15 liraya takıyorlar. ben 20 lira verdim oda ilimde bu işten anlayan az kişi olmasından dolayı..

Ogun abey taktırdık geçte olsa :D

13.jpg

Yanıtlama zamanı:

Focus 1 e turucu ampule gerek yok camları turuncu zaten :D

gerçekten bu tür işleme gerek yok sadece çift duylu orjinal turuncu ampul alın elektirikçiye gidin 10-15 liraya takıyorlar. ben 20 lira verdim oda ilimde bu işten anlayan az kişi olmasından dolayı..

13.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus 1 e turucu ampule gerek yok camları turuncu zaten :D

:D :D Çok açık bi sarımtırak olur bence genede turuncu çift duylu ampül kullansanız daha iyi olur , daha tatlı durur :D

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ogun abey taktırdık geçte olsa :)

13.jpg

13.jpg

çok güzel olmuş.Güle güle Kullanın.Bu arkdaşın dediği sistemi alsakda 30 TL ye mal olmayacak mı.Nerden baksam amerikan park ampulleri 10 TL bide işçilk 20 TL.Yine geldi 30 TL ye.Direk Bu linktekini alıp bağlamak daha mantıklı değil mi.?Ayrıca birşey daha sormak istiyorum.Bu işlemi yapınca içerde arıza ışığı anıyor mu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bizim arıza ışıgı yanmadı yansa bile araya kapasitör gibi bi ismi olan bişey takıyorlar araya yanmıyor.

benim aldıgım ampul çift duylu orjial turuncu ampuldu 20 tl verdim mexico markaydı.

20 lirada bağlatmasna verdim.Arabamız geçen hatfa muayneye girmeden önce farı söküp extra yapılan kabloyu kesiverdim muayneden sonra tekrar bağladım sorunsuzda kullanıyorum.

Ucuza kaçmayın bence...

direk bu linkdekini alıp kendiniz bağlayabilirseniz yapın ama 30 tl ye alıp gene 20 lira verip bağlatırsanız gene 50 ye gelir size :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.