Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4845 vala ne diyim ..........şimdiden böyleseniz yarın öbürgünkü halinizi hiç düşünemiyorum siz en iyisi gazetelerin arka sayfalarınada bakmayın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4846 Geyik yapıyorum abicim ya bişi demedi zaten güldü muhabbetleri okuyunca Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4852 vala sizin için rocker ve ogüne veda resmi koydum................ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4855 Sen veda edemeyelim diye koymuşsun o resmi abicim :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4856 vala sizin için rocker ve ogüne veda resmi koydum................ Benden daha da laytı varmış,yuppiiii Ben 18 yaş üsti sayfasına bakarken henüz basılmadım ama basılırsam ne diyeceğimi biliyorum : "Düşündüğün gibi diil karıcım,açıklayabilirim" Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4859 vala benim için hava hoş tek açıklamam vardır kim koydu onu altıma kardeşimmmmmmmmmmmmmm..........sabıkalı olduğum halde rocker dan duymak çok kötü... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4861 açıklama iyimiş abicimde basılınca tutacağını sanmam :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4862 sana en büyük abi tavsiyesi asla ama asla kabullenme inkar et....kabul ettiğin an bittiğin andır.............bunu hiç unutma..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4863 Bunuda yazdım abicim aklımın bi köşesine. Sağolasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_4965 Konuyu dağıtmayalım lütfen Tolga'cım eline emeğine sağlık çok güzel yorumlamışsın kardeşim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5069 Sağol kardeşim, Tango dan sonra gelen bebeğin farklı bir ruha sahip olması bir yana ikinci evim (!) gibi sevdiğim galerinin ve arkadaşların komple değişmesine biraz üzüldüm; ikisi de yeni model adında olumlu bir gelişme olsa da eski ateşli takım ve araç ruhu yerini teknoloji ve soğuk bir disiplinle sağlanan üstünlüğe bırakmış sanki!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8267 Focus III ü sadece bakarak övmek zor çünkü o bir Alfa Romeo modeli değil, bir Ford u övmek için direksiyona geçmek gerekir ancak test aracının Balıkesir de olması nedeniyle esas teşkil eden bu kısmı sonraya bırakmak zorunda kalıyorum. Bekliyoz ama Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın