Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93592 Arkadaşlar merhaba, Aracım Focus 3 trend tdci 95 lik sedan. Aracı aldığımdan beri hep sis farı taktırmak aklımın bir kenarındaydı. Geçen cumartesi keleşler'den fiyat alıp sis farı için gerekli malzemeleri istedik. Aldığım fiyat style gibi olanlar için 550 TL+kdv titanium gibi krom olanlar için 670TL+kdv. 750TL ye krom görünümlü için servisle anlaştık. Salı günü aracı servise götürdüm. Yaklaşık 3 saat sonra beni arayıp araca sis farını taktıklarını ancak sisler açıldığında arıza lambasının yandığını söylediler. Yazılım güncellemesi gelmeden de sisleri takamayacağımı söylediler. Takılan parçalar geri çıkarılıp aracım eski haline geri döndü. Bayii ilk defa trend araca sis farı taktığını söyledi...Sonuç başarısızlık... Böyle bir macera yaşadım,sizlerle paylaşmak istedim. (Bu arada minik bir not: sis takmak için tampon sökülmüyor,alttaki muhafazayı çıkartmak yeterli oluyor.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93594 Yanlış okumuyorum bir çift sis farı 750 TL öyle mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93595 Bence isabet olmuş takamamaları 750 tlniz cebinizde kalmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93596 Dışarıda 3 te 1 fiyatına taktirabilirsiniz bence iyi bir araştırma yapın Haziran 27, 201214 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93631 Akıllı servis bunu bastan düşünememiş mi? Buna çözüm gerekli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93730 Bence sakın o fiyatlara yaptırmayın o işi benim daha önceki aracımda trend idi 150 tl ye kaliteli yan sanayi taktırmıştım 4 sene kullandım sonrada sorunsuz şekilde sattım.Sadece çok yoğun yağmurlu günlerde bazen buğu yapıyordu elektrikçi arkadaşım altlarından bir elik açtı ne buğu ne de su sorunu kaldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201214 yıl comment_93752 Bence sakın o fiyatlara yaptırmayın o işi benim daha önceki aracımda trend idi 150 tl ye kaliteli yan sanayi taktırmıştım 4 sene kullandım sonrada sorunsuz şekilde sattım.Sadece çok yoğun yağmurlu günlerde bazen buğu yapıyordu elektrikçi arkadaşım altlarından bir elik açtı ne buğu ne de su sorunu kaldı. izmirde nerde kullandın Allah aşkına sis farı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201214 yıl comment_93832 izmirde nerde kullandın Allah aşkına sis farı? Xenon vardı sis farlarında gündüz farı niyetine kapalı havalarda ve akşam üstü açıyordum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140841 Arkadaşlar merhaba, Aracım Focus 3 trend tdci 95 lik sedan. Aracı aldığımdan beri hep sis farı taktırmak aklımın bir kenarındaydı. Geçen cumartesi keleşler'den fiyat alıp sis farı için gerekli malzemeleri istedik. Aldığım fiyat style gibi olanlar için 550 TL+kdv titanium gibi krom olanlar için 670TL+kdv. 750TL ye krom görünümlü için servisle anlaştık. Salı günü aracı servise götürdüm. Yaklaşık 3 saat sonra beni arayıp araca sis farını taktıklarını ancak sisler açıldığında arıza lambasının yandığını söylediler. Yazılım güncellemesi gelmeden de sisleri takamayacağımı söylediler. Takılan parçalar geri çıkarılıp aracım eski haline geri döndü. Bayii ilk defa trend araca sis farı taktığını söyledi...Sonuç başarısızlık... Böyle bir macera yaşadım,sizlerle paylaşmak istedim. (Bu arada minik bir not: sis takmak için tampon sökülmüyor,alttaki muhafazayı çıkartmak yeterli oluyor.) bende bugün aydın ford servisinde aynı sorunu farklı bir şekilde yaşadım.benim araca yeni yazılım yüklendiği halde sis farları gene yanmadı..bu işi sanayidemi yaptırsak acaba?? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın