Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90962 Arkadaşlar focus 3 titanium aracımda kapıyı %100 kitlediğimden emin olduğum halde kendi kendine açılmış buluyorum 3 seferdir, bu problemi yaşayan varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl Yazar comment_90964 yok öyle güzel bişey de yarın ekliyim istiyorsan nasıl bi foto isterseniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90965 yok öyle güzel bişey de yarın ekliyim istiyorsan nasıl bi foto isterseniz Resmi görmeden yorum yapamıyorum da ben Artık bir şekilde görelim yeterli Sizin araçda yaklaşınca kapıları açma özelliği vardır belki Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl Yazar comment_90966 bigün geldiğimde arabayı bulamıyacağım diye korkuyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90968 bigün geldiğimde arabayı bulamıyacağım diye korkuyorum Bence cebindeki anahtara sahip çık, araçta kendini kitleme özelliğide var.. Ya arıza var yada sen kapatmıyorsun, haberin yok..Bize sorma servis'e git derim.(kendinden eminsen ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl Yazar comment_90969 Bence cebindeki anahtara sahip çık, araçta kendini kitleme özelliğide var.. Ya arıza var yada sen kapatmıyorsun, haberin yok..Bize sorma servis'e git derim.(kendinden eminsen ) Aynen bak cebimde yanlıslık acılmıs olsa kendi kendini kitler tekrar kapattığıma eminim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91070 bu konuyu çok konuştuk bazan focus 3 ler yanlışlıkla açılınca kendi kendine kilitlemeyi unutuyor . hatta bir seferinde samsun otokoç serviste de görevlilere gösterdim aracı açtım araç kendini tekrar kilitlemedi . bir yorum da yapmadılar bunla ilgili merkezden bir mail almadık yazalım merkeze dediler ama benim focus un ömrü vefa etmedi cevabı beklemeye Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91182 Araç içindeki kapı kilit açıp kapama butonundan olabilir arıza onu da bi kontrol et bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91184 bigün geldiğimde arabayı bulamıyacağım diye korkuyorum Emre aracı tam olarak nereye park ediyordun.....yoooo...öylesine sordum.. :P :P Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91186 bu konuyu çok konuştuk bazan focus 3 ler yanlışlıkla açılınca kendi kendine kilitlemeyi unutuyor . hatta bir seferinde samsun otokoç serviste de görevlilere gösterdim aracı açtım araç kendini tekrar kilitlemedi . bir yorum da yapmadılar bunla ilgili merkezden bir mail almadık yazalım merkeze dediler ama benim focus un ömrü vefa etmedi cevabı beklemeye bu konuyu çok konuştuk bazan focus 3 ler yanlışlıkla açılınca kendi kendine kilitlemeyi unutuyor . hatta bir seferinde samsun otokoç serviste de görevlilere gösterdim aracı açtım araç kendini tekrar kilitlemedi . bir yorum da yapmadılar bunla ilgili merkezden bir mail almadık yazalım merkeze dediler ama benim focus un ömrü vefa etmedi cevabı beklemeye Focus 3 lerde fabrika çıkış haliye kapıyı yanlışlıkla açtığınızda tekrar kitleme özelliği yoktur.Ama siz anahtarı araç içinde resetleyip kodlarsanız o özellik ve ilk açmada sadece şöför kapısını açan ikinci kez basma tuşuna bastığınızda tüm kapıları açan sistem le birliklte yanlışlıkla açtığınızda tekrar kitleme özelliği eklenir. Benim aracımda bu özellikleri aktif ettiğimde araç içi aydınlatma bazen otomatik olarak açılmıyordu.Araç dışına çıkıp anahtara orada reset attım eski haline döndü soruda ortadan kalktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91187 Eğer park ettiğiniz yerin yakınlarından yüksek gerilim hattı geçiyorsa bu tür problemler olabiliyor. Arkadaşımın başına gelmişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91189 Aynen bak cebimde yanlıslık acılmıs olsa kendi kendini kitler tekrar kapattığıma eminim Birde araç dışında arabanın yanında kumandadan kapı açma ve kapama tuşuna aynı anda basıp bekleyin 4 lüler yandığında sistemi resetlemiş olursunuz..Büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar Haziran 20, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91197 Focus 3 lerde fabrika çıkış haliye kapıyı yanlışlıkla açtığınızda tekrar kitleme özelliği yoktur.Ama siz anahtarı araç içinde resetleyip kodlarsanız o özellik ve ilk açmada sadece şöför kapısını açan ikinci kez basma tuşuna bastığınızda tüm kapıları açan sistem le birliklte yanlışlıkla açtığınızda tekrar kitleme özelliği eklenir. Benim aracımda fabrika çıkışı bu özellik aktif idi. Otokoç'ta kimsenin bu işle uğraşmayacağından emin olduğumdan yukarıdaki ifadenin genel geçerliği konusunda kuşkum var. Ayrıca otomatik kilitleme her zaman çalışıyor, tek kapı da açsa dört kapı da açsa... Yani en azından benim aracımda! Bu arada "resetlemek" gerçekten işe yarayabilir denemekte ciddi yarar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91204 Benim aracımda fabrika çıkışı bu özellik aktif idi. Otokoç'ta kimsenin bu işle uğraşmayacağından emin olduğumdan yukarıdaki ifadenin genel geçerliği konusunda kuşkum var. Ayrıca otomatik kilitleme her zaman çalışıyor, tek kapı da açsa dört kapı da açsa... Yani en azından benim aracımda! Bu arada "resetlemek" gerçekten işe yarayabilir denemekte ciddi yarar var. Şimdi tekrar denedim ve düzelmiş olduğunu farkettim hocam evet benim aracımdada tekrar kendini kilitleme özelliği çalışıyor.Aracımı ilk aldığıma 1 dakikadan fazla beklemiştim kapanmamıştı demek ki ben 2 kez reset atınca düzelmiş bu durumda reset atmanın işe yarıyacağına eminim arkadaşım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın