Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89211 Merhabalar. Arabam Focus HB Ghia 2005 model. Uzun yolda çekişten düşmeye başlamıştı. Servise götürdüm depo şamandırası ve benzin pompasının değişmesi gerektiğini söylediler ve 1400 tl masraf çıkardılar. Sanayide Visteon marka şamandıranın 300 tl olduğunu öğrendim. Araştırdığım kadarıyla Visteon'un Ford için yedek parça ürettiğini öğrendim. Visteon'un ürettiği parçalara Ford amblemini koyduğu zaman orijinal parça oluyor söylentileri var. Siz ne biliyorsunuz bu konuda orijinal parça mı taktırmalıyım yoksa Visteon'da beni idare eder mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89266 Hiç bir firma mekanik parçaları kendi üretmez, yan sanayilerine yaptırır, örneğin balatalarımız Motorcraft'tır.. Ama Baskı balatalar LUK yada SACHS marka olabiliyor.. Yağ filtresi Delphi marka çıkar.. Ama Motorcraft'ta alsan olur..Otosan etiketli bir çok parçada hava filtresi, Polen filtresı dahil kutusu Otosan'dır ama nerede yapıldığı muallaktır.. Örneğin Turbo'muz Garret tir ama Otosan'ın kendine ait Turbosuda vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl Yazar comment_89294 Peki marka olarak Visteon konusundaki görüşünüz nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89297 Peki marka olarak Visteon konusundaki görüşünüz nedir? taktırın hiç bişey olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl Yazar comment_89322 Umarım taktırdıktan sonra kafayı takacak bir ürün olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89334 Focus 1 mi 2 mi? Biraz pahalı geldi bana.. Ayrıca çekiş düşmesine benzin pompasının etkisi belki olabilir ama şamandıra dahil neden değişiyor? Bir sıkıntı yok ise değiştirmeyin derim.. Focus 1 in benzin pompası ise 70-90 Tl civarında olmalı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89419 Peki marka olarak Visteon konusundaki görüşünüz nedir? Visteon kendini kanıtlamış ve birçok marka ve modelde Fabrika çıkışlı kaliteli bir markadır, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl Yazar comment_89424 Focus 1 mi 2 mi? Biraz pahalı geldi bana.. Ayrıca çekiş düşmesine benzin pompasının etkisi belki olabilir ama şamandıra dahil neden değişiyor? Bir sıkıntı yok ise değiştirmeyin derim.. Focus 1 in benzin pompası ise 70-90 Tl civarında olmalı.. Focus 1 aracım. Benzin pompası ile şamandıranın beraber değişmesi gerektiğini söylediler bana. Asıl pahalı olan parça şamandıraymış galiba. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın