Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87127 Böyle bir güzellik dünyanın neresinde olabilir ki??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl Yazar comment_87128 Evet Sevgili Tevfik Beyin hatırlatması ile bir eksiği tamamlıyorum...Akçay dan bir kaç kare...beni çok etkilemişti..... Haziran 9, 201214 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87129 Biilmiyoruzki yazıyla detaylandırın bizde öğrenelim Bekir Bey..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl Yazar comment_87131 Biilmiyoruzki yazıyla detaylandırın bizde öğrenelim Bekir Bey..... Ya çok haklısınız..ama yanlış hatırlamıyorsam siz burayı ziyaret etmiştiniz...Evet Akçay dan resimler.... :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87132 evet...........birde hüzünlü bir resim çekmiştim hatırladım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87134 Memleketin her yeri başka güzel maşallah. Bekliyoruz abim başka fotolarda varsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87136 Cidden tatlı su mu çıkıyor oradan? Hep olan birşey midir ? Neden duymadım ki ben bunu ? Cahil miyim ? Bu soruların cevabını bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl Yazar comment_87138 Memleketin her yeri başka güzel maşallah. Bekliyoruz abim başka fotolarda varsa. Şimdilik bunlar var Yusufum ..ama kısmetse bir haftaya kadar gideceğim...yenilerini çekmeyi bende istiyorum... Cidden tatlı su mu çıkıyor oradan? Hep olan birşey midir ? Neden duymadım ki ben bunu ? Cahil miyim ? Bu soruların cevabını bekliyorum Evet hemde kaz dağlarından gelen ve çok kaliteli su....Zaten Akçay su ve havası ile bilinir....Ve dahası deniz içinde bir çok yerden su çıktığı için ayrıca deniz suyu da biraz daha soğuktur..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87139 Bizimkini doğumgünüde akçaya mı götürsem, hem hediye hem tatil ikisi bi arada , önerir misin bekir abi gezi için falan ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87140 Çeşme dururken Alacatı dururken mi Ahmet... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87141 Çeşme dururken Alacatı dururken mi Ahmet... abi illa deniz olsun diye kasıntımız yok, kazdağlarını falan merak ediyordu bizimkisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl Yazar comment_87142 Bizimkini doğumgünüde akçaya mı götürsem, hem hediye hem tatil ikisi bi arada , önerir misin bekir abi gezi için falan ? Tabii Ahmetim önermezmiyim...sadece denizi biraz serin ...Birde öyle çok gürültülü bir yer değildir...Hani Bodrum,Çeşme ve Marmaris gibi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87143 Tabii Ahmetim önermezmiyim...sadece denizi biraz serin ...Birde öyle çok gürültülü bir yer değildir...Hani Bodrum,Çeşme ve Marmaris gibi.... Abi bize zaten sessiz sakin yer lazım, yeterince gürültü patırtı duyduk , 4-5 gün kafa dinleyeceğimiz bi yerlere kaçalım diyoruz temmuzda, bakalım kısmet, resimlerini çok beğendim ondan danışayım dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87144 Şimdilik bunlar var Yusufum ..ama kısmetse bir haftaya kadar gideceğim...yenilerini çekmeyi bende istiyorum... Evet hemde kaz dağlarından gelen ve çok kaliteli su....Zaten Akçay su ve havası ile bilinir....Ve dahası deniz içinde bir çok yerden su çıktığı için ayrıca deniz suyu da biraz daha soğuktur..... Bunları biliyorum abi hayatım ayvalık'da geçti bnim :P Tatlı su olayını buna rağmen ilk kez duydum..Belki gideriz görmeye, kısmet.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl Yazar comment_87146 Bunları biliyorum abi hayatım ayvalık'da geçti bnim :P Tatlı su olayını buna rağmen ilk kez duydum..Belki gideriz görmeye, kısmet.. Yaşlılarla dalga geçilmez bunu bilmiyormusun..... :P Çok ayıp....cık..cık..cık....yeni nesil işte...peeeeeeeee Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın