Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tork Kaybı Varmı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

yine diyorum hatalı kelimeler kullanılıyor...itham etmek suctur..buna gözyumamayız...konu yargıyı ilgilendirir....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Elinde olanı satmaya çalışıyor yani :) aynı motor otomatik olunca birşey olmuyormuş :zha: ehehe

Böyle yapackları aklıma gelmezdi ellerinde bitane style otomatik araba var onu ellerinden çıkarmaya çalışıyolar belliki

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aybars, satış temsilcisi arkadaşın ismini hatırlıyor musun?

Haftaya uğrayıp biraz hırpalamak isterim de...

"Tork kaybı var"dan kastı muhtemelen dizel veya benzinli turbo motorlara göre düşük devirlerde yeterli tork üretemediğinden güçsüzlük hissi ve sık vites değiştirerek devirli kullanma gereksinimi olmasıdır.

Bazen halk tarafından kullanılan nitelemeler satıcı jargonuna da yerleşiyor.

Bu tabii benim iyi niyetli yaklaşımım.

Tabii tork kaybından bahsederken yüksek EB gibi torklu makineleri getirememeleri de tuhaf bir çelişki.

Açıkcası şimdiye kadar kendime beş, çevreme de en az bunun iki katı Ford satın aldım Antalya Otokoç'dan ve yakıştırdığın olumsuz sıfatları hak ettiklerini düşünmüyorum, ................ Yadırgadım...

Devlet dairesi gibi çalışır, Antalya insanı karakteri ve ruhuna hitap eder, benim muhattap olduğum personel her zaman gereken ilgiyi gösterdi ve sorunlarım da çözüldü.

İlginç!

Hocam ismini hatırlamıyorum fakat şöyle tarif edeym kapıdan girince c max var kac aydır duruyor orda onun hemen arkasında ve biraz solundaki ilk masada oturuyor orta yaşlarda keşke ismini alsaydım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlginç oldu bu tork olayı aslında uzun yola gideceğim için araca şöyle bir baktırmak için gitmiştim otokoça sonra satış temsilcisi tork olayını söyledi ertesi günü antalyadan ölüdenize yola çıktım yol boyunca benle beraber gelen clio ve yeni astra vardı demreye kadar bi onlarbi ben öne geciyordum (yanlış anlamayın kapışmıyorm kimseyle benim hız sınırlayıcı daima 105kmde dir bu hızı geçmem hele o yollarda hız büyük risktir heryerde olduğu gibi) sonra rampada bakalım neler yapabilcez dedim aklımda da şu tork olayı vardı rampada astrayı solladım ardından clioyu sonra normal seyirimde giderken astra yedirememiş herhalde önüme pat diye geldi ama yine solladım bu olay 3.kez gerçekleşirken sollamasına izin vermidin bastım gaza astranın şöfüne baktığımda yüzünde bi burukluk vardı :) sora düz yola indiğimzde o bastı gitti kimbilir belkide astra aldığına pişman olmuştur :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.