Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87301 yine diyorum hatalı kelimeler kullanılıyor...itham etmek suctur..buna gözyumamayız...konu yargıyı ilgilendirir.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl Yazar comment_87395 Elinde olanı satmaya çalışıyor yani aynı motor otomatik olunca birşey olmuyormuş ehehe Böyle yapackları aklıma gelmezdi ellerinde bitane style otomatik araba var onu ellerinden çıkarmaya çalışıyolar belliki Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl Yazar comment_87398 Aybars, satış temsilcisi arkadaşın ismini hatırlıyor musun? Haftaya uğrayıp biraz hırpalamak isterim de... "Tork kaybı var"dan kastı muhtemelen dizel veya benzinli turbo motorlara göre düşük devirlerde yeterli tork üretemediğinden güçsüzlük hissi ve sık vites değiştirerek devirli kullanma gereksinimi olmasıdır. Bazen halk tarafından kullanılan nitelemeler satıcı jargonuna da yerleşiyor. Bu tabii benim iyi niyetli yaklaşımım. Tabii tork kaybından bahsederken yüksek EB gibi torklu makineleri getirememeleri de tuhaf bir çelişki. Açıkcası şimdiye kadar kendime beş, çevreme de en az bunun iki katı Ford satın aldım Antalya Otokoç'dan ve yakıştırdığın olumsuz sıfatları hak ettiklerini düşünmüyorum, ................ Yadırgadım... Devlet dairesi gibi çalışır, Antalya insanı karakteri ve ruhuna hitap eder, benim muhattap olduğum personel her zaman gereken ilgiyi gösterdi ve sorunlarım da çözüldü. İlginç! Hocam ismini hatırlamıyorum fakat şöyle tarif edeym kapıdan girince c max var kac aydır duruyor orda onun hemen arkasında ve biraz solundaki ilk masada oturuyor orta yaşlarda keşke ismini alsaydım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl Yazar comment_87416 İlginç oldu bu tork olayı aslında uzun yola gideceğim için araca şöyle bir baktırmak için gitmiştim otokoça sonra satış temsilcisi tork olayını söyledi ertesi günü antalyadan ölüdenize yola çıktım yol boyunca benle beraber gelen clio ve yeni astra vardı demreye kadar bi onlarbi ben öne geciyordum (yanlış anlamayın kapışmıyorm kimseyle benim hız sınırlayıcı daima 105kmde dir bu hızı geçmem hele o yollarda hız büyük risktir heryerde olduğu gibi) sonra rampada bakalım neler yapabilcez dedim aklımda da şu tork olayı vardı rampada astrayı solladım ardından clioyu sonra normal seyirimde giderken astra yedirememiş herhalde önüme pat diye geldi ama yine solladım bu olay 3.kez gerçekleşirken sollamasına izin vermidin bastım gaza astranın şöfüne baktığımda yüzünde bi burukluk vardı sora düz yola indiğimzde o bastı gitti kimbilir belkide astra aldığına pişman olmuştur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın