Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl Yazar comment_85204 şu jantların büyüğü olsa ... çok güzel ama çok ufak ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85205 bir ara bende merak salmıştım sanal modifiyeye ps'den uğraşıyordum bayağı sonra bi şekilde uzaklaştık, zevklidir bu iş Sizinkide çok iyi olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl Yazar comment_85206 bir ara bende merak salmıştım sanal modifiyeye ps'den uğraşıyordum bayağı sonra bi şekilde uzaklaştık, zevklidir bu iş Sizinkide çok iyi olmuş eyw. önce sanalda kastırıyorum, sonrada ona benzetmeye çalışıyorum... ama bu jantın büyüğü yok o yüzden tamamen hayal ürünü olarak kalacak sanırm... yanlız iyi bir usta bulursam siyah kısımları boyatacağım aynı renge, veya piano black rengine... onuda yapayım bakayım nasıl duracak Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl Yazar comment_85214 Money talks CNC de yapalım böyle iyi photoshopta , balıyorum ben , ama momonun benzer bir jantı var sanırım , ondan kovalıyorum... jant önemli Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl Yazar comment_85216 Money talks CNC de yapalım tarz olarak benziyor , tıpatıp değil ama ben bunu düşünüyorum ; tr de rastalamadım ; inşallah 5*108 vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85218 Bizim jant lar ne kadar güzelleşebiliyormuş görmüş olduk elinize sağlık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85230 beforeafter ben biliyom bu oyunu 7 farkı bulucaz deme yaşasın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85234 ben biliyom bu oyunu 7 farkı bulucaz deme yaşasın.. 1.lastikler ince Sent from my iPhone using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85262 Hangi bilgisayar programını kullanyorsunuz ?Ben de bu işlere biraz meraklıyımda Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85292 Yalniz bu jant cok guzel olabilir bi dokunusta bu jant icin yapabilirmisiniz bide marpiyeleri arac tengine boyatin kesinlikle koyu renkte belli degil ama acik renkte kotu duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl Yazar comment_85726 Yalniz bu jant cok guzel olabilir bi dokunusta bu jant icin yapabilirmisiniz bide marpiyeleri arac tengine boyatin kesinlikle koyu renkte belli degil ama acik renkte kotu duruyor işlerimi bir hafifletsem , bu jantlı halinide yapacağımda bakalım işte... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın