Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Volvo S60 sadece yolculara değil yayalara da güvenli

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

siyah&beyaz ;

Şirket otomotiv dünyasının en rekabetçi segmentine Yaya Tespit güvenlik teknolojisiyle giriş yapıyor.

100211%20Volvo1.hlarge.jpg

Tamamen yeni Volvo S60 önemli bir teknoloji olan Yaya Tespitini ve Tam Otomatik Fren sistemini bünyesinde barındırıyor. Yolcu Tespiti otomobilin ön ızgarasına entegre edilmiş radardan, dikiz aynasının ön kısmına takılmış kameradan ve bir merkezi kontrol biriminden oluşuyor. Radarın görevi otomobilin önündeki herhangi bir nesneyi ve ona olan mesafeyi tespit etmek. Kamera ise onun ne tür bir nesne olduğunu belirliyor.

Acil bir durumda sürücü önce sesli bir uyarıyla beraber ön cama yansayan (HUD) ve yanıp sönen bir ışık algılıyor. Anlık, sezgisel bir tepki oluşturmak amacıyla bu ışığa fren ışığına benzer bir görünüm verilmiş. Aynı anda otomobilin frenleri de önceden yüklenmiş oluyor. Eğer sürücü uyarıya bir tepki vermezse ve bir kaza kaçınılmaz ise tam frenleme gücü otomatikman uygulanıyor.

Tamamen yeni S60 serisi ilk piyasaya çıktığında iki dizel ve bir benzinli motor seçeneğine sahip olacak. Bu motorlar 304 bg üreten, 3.0 litrelik bir T6 benzinli motordan, 205 bg üreten 2.4 litrelik bir D5’ten ve 163 bg üreten 2.0 litrelik bir D3’ten oluşuyor. 2011 yılında seriye 1.6 litrelik dizel motora sahip bir DRIVe versiyonu da eklenecek.

Yeni Volvo S60 şu ana kadar üretilmiş en sportif Volvo. Direksiyon dişlisi oranı daha hızlı tepki amacıyla önceki modellere göre yüzde 10 hızlandırılmış. Direksiyon kolonunun daha kalın tüpleri ve daha sıkı burçları burulma direncinin yüzde 100 artmasını sağlamış. Bu aynı zamanda tekerlekler ve yolla doğrudan temas hissinin artmasına da katkıda bulunuyor.

• 6 ay sonra...
  • Yanıt 67
  • Görüntüleme 11,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Dün bir arkadaşım 1.6 170Hp Bmw 118 aldı; 103bin liraya. Kompakt dizeller 70.000 sınırlarındaysa 2.0 motor + dizel + otomatik vites + orta sınıf + premium bir markaya 105.000 lira çok denilemez.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bizim arkadaşın araç serviste yattı malum yaz sıcağında izmirde kliması çalışmayan araç Yerine ikame araç olarak 2011 S60 vermişler, bir ara inşallah benim araç hiç düzelmez diyordu

• Yeni 1 serisi o araç...Turbo beslemeli 1.6 motor...1.18 i adı altında satılıyor ve 170 bg....Aynı motorun 136 bg lisi var oda 1.16i adı altında satılıyor.

Yanıtlama zamanı:

Dün Adana'ya gittik ben ve 2 doktor arkadaşım.Gitmişken de Otokoç'a uğradık.Niyetim FIII'leri göstermekti arkadaşlara.Ancak sayıları 10'u bulan renk renk S60'ları görünce Focusa burun kıvırdılar,haklılık paylarıda vardı zira S60 baştan aşağı "kalite" kokuyor !

Oturmaz olaydım O sürücü koltuğuna !

Yeni bir AŞK başladı.S60 aşkı.

Aranızda bu aracı yakından inceleme fırsatı bulanınız var mı bilmiyorum ama S60 insanı büyülüyor arkadaşlar.

Baktığım aracın donanımı R-Dizayn ve motoru 6 ileri Geotrenic şanzımanlı 2.0 163 Hp D3.

Dün üçümüz sözleştik.Aynı anda 3 adet S60 almaya karar verdik.Orta vadede tabi.

Yanıtlama zamanı:

E herkes çok beğendi ama :D

Yanıtlama zamanı:

Herhalde bu donanımları araca eklediğiniz zaman fiyatta ciddi bir artış olur.

Yanıtlama zamanı:

105 Bin Gayme :D

Yanıtlama zamanı:

Dün bir arkadaşım 1.6 170Hp Bmw 118 aldı; 103bin liraya.

Kompakt dizeller 70.000 sınırlarındaysa 2.0 motor + dizel + otomatik vites + orta sınıf + premium bir markaya 105.000 lira çok denilemez..

Yanıtlama zamanı:

Kompakt dizeller 70.000 sınırlarındaysa 2.0 motor + dizel + otomatik vites + orta sınıf + premium bir markaya 105.000 lira çok denilemez..

Daha birkaç ay önce full donanımlı 2.0 D3 163 bg li S60 100.000 TL civarına alınabiliyordu..Şimdi aynı donanımlarla 115.000 TL bence euro kurunun düşmesinin beklenmesi daha mantıklı.. :D

Yanıtlama zamanı:

Eski 1 serisi ?

320d 100 bindi. Boş ama

Kalitesi yeter.bu 1 alınmazdı bence.

Yanıtlama zamanı:

Eski 1 serisi ?

320d 100 bindi. Boş ama

Yeni 1 serisi o araç...Turbo beslemeli 1.6 motor...1.18 i adı altında satılıyor ve 170 bg....Aynı motorun 136 bg lisi var oda 1.16i adı altında satılıyor. :D

Yanıtlama zamanı:

Eski 1 serisi ?

320d 100 bindi. Boş ama

Yeni 1 serisi bu Yakubum, pahalı olduğu kesin..

Yanıtlama zamanı:

Yeni 1 serisi bu Yakubum, pahalı olduğu kesin..

daha geniş daha donanımlı daha teknolojik..Tek eksiği o tipi.....Olsun o kadar pahalılık.. :D

Yanıtlama zamanı:

2 cm geniş :D evet hep geniş olsa ne olur. Verilmez o para

Ne bileyim..Fiyatına baktım donanıma baktım..Daha genişmiş onada baktım ama 2 cm olduğunu bilmiyordum.. :D :D

Yanıtlama zamanı:

Çok ama çok haklısın Tolga.

Yahu şimdi bu Volvo'yu premium markalar arasında saymak doğru mu?

BMW,Mercedes,Audi gibi markalara göre ucuz ancak kalite hissi çok yüksek !

Sonuçta Ford,opel,VW,vb markalarla mukayese edilmemesi gerektiğini biliyorum...

Volvo'da hem prestij var hem konfor ve lüx...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.