Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ses Sistemi Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Bu popüler bir ileti.

İlk olarak takılan sistemin tamamı

Ana ünitenin çıkışı alttaki tırnakları çıkardıktan sonra içerideki vidalara ulaşılır

Ana ünite daha doğrusu sadece tuş takımı konsoldan ayrılıyor.Ana ünite içeride duruyor görüldüğü üzere

Tekrar tuş takımı ayrılınca ana ünite ortada

Ana ünite nin arkası ve çıkışları

İşte ana ünite tuş takımını çıkarmak için klipsi çıkarttıktan sonra sökülen vida yuvaları ve vidalar

Kapıların sökülüşü toplam 5 adet vida ile tutturulmuş focus 2 de sadece 2 somun vardı kapıları tutan geri kalan sadece klipslerdi onlarıda bir çoğunu bir sökmeden sonra mecburen yeniliyordunuz ses yapmaması için.

Tweeter lar ve kapağı sökümü

Ve kapılar sökülür

Bu etiketleri sökmekte fayda var daha sonra düşüp içeriden kabin patlamış tarzı sesler verebiliyor(tecrübeyle sabittir :) )

Hangisi kartondan tabiki soldaki :)

Arka kapılar da hatırladığım kadarı ile iki vida vardı zaten yeterlide sonuçta öne nazaran küçük

Zor oldu ama zahmete değdi

Sadece tuş takımı dedimya ana ünite içeride

Tweeter montajı

Ustalar titiz çalıştı

Bağlantılar tamam

Arka kapı tweeter ları gümüş rengi olmadı komple siyah kutu takılacak

Focus 3 te yalıtıma para yatırılmış buyrun ispatı.Baya bir kalın halı ve kumaş dolgusu var tabanda

Tüm bağlantılar tamam ana ünite toplanıyor.Bu arada ana ünite çizilmesin diye tişörte sarıldı :)

Sub control ışığı mavi renk çıktı ayarlamış gibi :)

Anfi ve sub son hali

Bunlarda iç aydınlatma değişiklikleri üst fotoda bagajdada var yanlarda dikkat edilirse farkedilir.

Tüm ışıklar üst tepe lambasına bağlı sadace kapılar açıkken veya ben açarsam yanıyorlar.

• Yanıt 161
  • Görüntüleme 41,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

İlk olarak takılan sistemin tamamı   Ana ünitenin çıkışı alttaki tırnakları çıkardıktan sonra içerideki vidalara ulaşılır   Ana ünite daha doğrusu sadece tuş takımı konsoldan ayrıl

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bu aracın sağ koltuğundaydım bugün.Ferhat son derece nazik, yardım sever ve hoş sohbet bir arkadaşımız. kendisi ile tanıştığım için çok memnunum ve yine görüşücez inşallah. Aracın spoileri çok şı

• Ferhat, sahip olamadıklarınla değil de elindekilerle mutlu olmaya çalışsan, çünkü bu bakış açısı ile ne marka alsan olmayanı isteyeceksin gibi geliyor bana...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Eline Sağlık Hocam Çok Güzel,Peki Şimdiki Hali Nasıl Eskiyle Kıyaslayınca Bir de Maliyet Toplam...

Yanıtlama zamanı:

Hayırlısı olsun :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eline Sağlık Hocam Çok Güzel,Peki Şimdiki Hali Nasıl Eskiyle Kıyaslayınca Bir de Maliyet Toplam...

Eskiye nazaran mı.Ses kalitesinde muazzam bir artış daha önceki halinde 25 inci seviyede aldığım ses yüksekliğini şimdi 10 alıyorum ve çok daha kaliteli bir şekilde.

Maliyeti ise bu ses sistemi benim önceki aracımdaki sistemimdi ama bunun sorulacağını tahmin ettiğim için arkadaşımdan fiyat aldım.Kaliteli bir ses için 1200 ila 1500 arası bir rakam.Bunun daha üstü zaten çok gereksiz olur eğer amaç düzgün ve kaliteli müzik dinlemekse.

İzmir de düşünen olursa özel msj atsın yönlendirebilirim.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ses konusunda bayağı titiz bir insansınız anlaşılan.

Peki kullandığınız markalar neler. Arsenal diye sub ilk defa görüyorum.

Diğerlerini zaten bilmiyorum :D :D

Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Eskiye nazaran mı.Ses kalitesinde muazzam bir artış daha önceki halinde 25 inci seviyede aldığım ses yüksekliğini şimdi 10 alıyorum ve çok daha kaliteli bir şekilde.

Maliyeti ise bu ses sistemi benim önceki aracımdaki sistemimdi ama bunun sorulacağını tahmin ettiğim için arkadaşımdan fiyat aldım.Kaliteli bir ses için 1200 ila 1500 arası bir rakam.Bunun daha üstü zaten çok gereksiz olur eğer amaç düzgün ve kaliteli müzik dinlemekse.

İzmir de düşünen olursa özel msj atsın yönlendirebilirim.

Teşekkürler,Bilgiler İçin...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arsenal değil altına dikkat ederseniz jvc yazıyor ama daha ufak arsenal yazısından.Marka jvc nin arsenal modeli.

Compenant kabinler vibe

woofer jvc

Anfi q.line (açıkçası bu anfiye ilk arkadaşım tavsiye ettğinde hade len demiştim.Oda bana takıcam beğenmezsen 6 ay sonra bile getir demişti.2 yaz geçirdim bu anfiyle ve hususi yüklendim bir kere bile sıcaktan dolayı kapatmadı.Ve ses kalitesi gerçekten şu dönemki pioneer lardan bile iyi.

Açıkçası tüm sistemi anfi hariç 3 senedir kullanıyorum(anfi 2 yıl oldu)en ufak bir sorun yaşamadım.

Yanıtlama zamanı:

evet o markayı bende ilk defa duyuyorum :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet o markayı bende ilk defa duyuyorum :)

Dediğim gibi altında daha ufak yazıyla jvc yazıyor :) jvc nin arsenal modeli

Pioonerlerdeki champions serisi gibi

Yanıtlama zamanı:

hmm anladım teşekkürler :)

detaylı anlatım ve resimler içinde ayrıyeten teşekkür ederiz :)

Yanıtlama zamanı:

Kare kare guzel bir anlatım olmuş..hayırlı olsun...

Yüksek sesli müzik kulak cinlamasi yapmiyor mu hocam?

Tapatalk 2 ile Slider SL101 cihazımdan gönderildi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu ses sistemi konusunda bundan 5 6 sene önce çok kazıklar yedim ve çok yanlış adamlara iş yaptırdım.Böyle bişey niyetlenen olursa görsün istedim ki benim zamanında yaptığım hataları yapmasın :)

Size bir örnek daha önceden tanıdığım bir arkadaşıma iş yaptırmıştım adam arka kapı tweeter larını japon yapıştırıcısıyla yapıştırayım derken diğer taraftan akıtmış ve sağ arka kapı döşemesini su zımparasıyla zımpara yapmak zorunda kalmıştım.Asla bu tarz işleri güvenmediğiniz kimselere yaptırmayınız.Fazla para verin ama kafanız rahat olsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kare kare guzel bir anlatım olmuş..hayırlı olsun...

Yüksek sesli müzik kulak cinlamasi yapmiyor mu hocam?

Tapatalk 2 ile Slider SL101 cihazımdan gönderildi

Şimdi değil ama belki 10 15 sene sonra işitme cihazı gerekebilir :) Benden size bir tavsiye daha önce bulaşmadıysanız asla bulaşmayın sonra aşağısı kurtarmıyor :)

Telefon aldım kendi kulaklığını atıp başka aldım ve programlarla sesi yükselttim ancak öyle dinliyebiliyorum şu an dedim ya hiç bulaşmayın :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Zaten anladığım kadarı ile bu ses sistemi işinin sınırı yok :) yaptırısın sonra tatmin etmez biraz daha iyisi sonra biraz daha derken prof olmuşsundur :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.