Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107030 ya cok basit aslında...ritimleri yerleştiriyorsun kendi şarkın ortaya cıkıyor....bence sen cok güzel yapardın...cengonunkini dinle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107031 ya cok basit aslında...ritimleri yerleştiriyorsun kendi şarkın ortaya cıkıyor....bence sen cok güzel yapardın...cengonunkini dinle abi onu anladım, elemanlar çıkıyor, üzerlerine simgeleri yerleştiriyorsun ama ses filan gelmiyor ki, öyle malak gibi bakıyorlar afedersin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107036 ya birini seciyon calmaya başlıyor 3 secenek var sanırım sonra başka ritimi seciyorsun yine 3 secenekten veya devam ettiriyorsun ses çıkıyor şarkının nasıl oluştugunu görüyorsun....bitince kayıt oluyor sana ait parça oluşuyor girsem buradan yardım edicem de... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107037 ya benim tarayıcılarda mı sıkıntı var anlamadım ki? millet birşeyler yapmış, açıyorum, ses filan yok. hoparlörden desem müzikleri çalıyor, youtube da çalıyor ama bu sitede ses seda yok, anlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107043 belkide olabilir... resmen sessiz sinemaya döndü olay.. ie9'da denedim firefox'ta denedim yok olmuyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107044 evde denersin ama unutturmam sana iyi birşey çıkacağını umuyorum çünkü... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl comment_107046 evde denersin ama unutturmam sana iyi birşey çıkacağını umuyorum çünkü... deneyeceğim.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın