Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çift Kilitleme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bize güvenmiyor musunuz bakim? :)

Direk aramakta fayda varmış demekki (((:

Lutfen konuları dağıtmayalım.. Donanım Yada genel seyleri genel başlığa yazabiliriz :yeah:

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bize güvenmiyor musunuz bakim? :)

Direk aramakta fayda varmış demekki (((:

Lutfen konuları dağıtmayalım.. Donanım Yada genel seyleri genel başlığa yazabiliriz :yeah:

:) daha ilk bakıma gitmeden servisle papaz oldum müşteri hizmetleri o ne keza,bi daha işim olmaz derken yanlış kılavuz lafını duyunca oha dedim aradım,yoksa güven meselesi değil,otosanla mecbur kalmadıkça gerçekten işim olmaz

Yanıtlama zamanı:

:) daha ilk bakıma gitmeden servisle papaz oldum müşteri hizmetleri o ne keza,bi daha işim olmaz derken yanlış kılavuz lafını duyunca oha dedim aradım,yoksa güven meselesi değil,otosanla mecbur kalmadıkça gerçekten işim olmaz

Yanlış klavuz olmadıgını ilk sayfalardaki görsellerden anlayabilirdiniz ayrıca.. Motorlardan felan..

Yanıtlama zamanı:

Çift kilit değil de tek açmayı sevmiştim ben. Default tek açmada tutardım.

Bazen global açmayı unuturdum bizimkiler binemez kızardı falan :) Hey gidi günler....

Yanıtlama zamanı:

Focus III'lerde çift kilit sistemi sunulmamaktadır.

Bahsettİğimiz şey ayn ise benim arçta çift kilitleme var. Kumandadan birkere açma düğmesine basınca sadece şoför kapısı açılıyor ikinci defa bastığımda ise yolcu kapılarıaçılyor ama ben bu özelliği sevmiyorum. Araç focus3 style plus
Yanıtlama zamanı:

Bahsettİğimiz şey ayn ise benim arçta çift kilitleme var. Kumandadan birkere açma düğmesine basınca sadece şoför kapısı açılıyor ikinci defa bastığımda ise yolcu kapılarıaçılyor ama ben bu özelliği sevmiyorum. Araç focus3 style plus

Çift kilit o değil

Yanıtlama zamanı:

bencede global,çünkü bir kaç özellikten daha bahsediyorki türkiyede hiç bir focus sahibinden o özellikleri duymadım.

aşağıdaki iletide Ferhan bey'in verdiği cevap doğru. bende uzun zamandır aracımda çift kilitleme var zannediyordum. ama sadece titanium/ghialarda varmış.

Bu özellik önceki kasalarda sadece ghia ve style paketli trend lerde mevcuttu.

çift kilitleme özelliği değil o. F2,5 lardaki sistemle aynıysa kumadanın açma-kapama tuşlarına aynı anda basarak 3-5 sn.kadar bekleyin, özellik deaktif olacaktır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.