Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80361 Bize güvenmiyor musunuz bakim? Direk aramakta fayda varmış demekki (((: Lutfen konuları dağıtmayalım.. Donanım Yada genel seyleri genel başlığa yazabiliriz Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80375 Bize güvenmiyor musunuz bakim? Direk aramakta fayda varmış demekki (((: Lutfen konuları dağıtmayalım.. Donanım Yada genel seyleri genel başlığa yazabiliriz Sent from my iPhone 4s using Tapatalk daha ilk bakıma gitmeden servisle papaz oldum müşteri hizmetleri o ne keza,bi daha işim olmaz derken yanlış kılavuz lafını duyunca oha dedim aradım,yoksa güven meselesi değil,otosanla mecbur kalmadıkça gerçekten işim olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80384 daha ilk bakıma gitmeden servisle papaz oldum müşteri hizmetleri o ne keza,bi daha işim olmaz derken yanlış kılavuz lafını duyunca oha dedim aradım,yoksa güven meselesi değil,otosanla mecbur kalmadıkça gerçekten işim olmaz Yanlış klavuz olmadıgını ilk sayfalardaki görsellerden anlayabilirdiniz ayrıca.. Motorlardan felan.. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80386 Çift kilit değil de tek açmayı sevmiştim ben. Default tek açmada tutardım. Bazen global açmayı unuturdum bizimkiler binemez kızardı falan Hey gidi günler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82092 Focus III'lerde çift kilit sistemi sunulmamaktadır. Bahsettİğimiz şey ayn ise benim arçta çift kilitleme var. Kumandadan birkere açma düğmesine basınca sadece şoför kapısı açılıyor ikinci defa bastığımda ise yolcu kapılarıaçılyor ama ben bu özelliği sevmiyorum. Araç focus3 style plus Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82094 Bahsettİğimiz şey ayn ise benim arçta çift kilitleme var. Kumandadan birkere açma düğmesine basınca sadece şoför kapısı açılıyor ikinci defa bastığımda ise yolcu kapılarıaçılyor ama ben bu özelliği sevmiyorum. Araç focus3 style plus Çift kilit o değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201214 yıl comment_82371 bencede global,çünkü bir kaç özellikten daha bahsediyorki türkiyede hiç bir focus sahibinden o özellikleri duymadım. aşağıdaki iletide Ferhan bey'in verdiği cevap doğru. bende uzun zamandır aracımda çift kilitleme var zannediyordum. ama sadece titanium/ghialarda varmış. Bu özellik önceki kasalarda sadece ghia ve style paketli trend lerde mevcuttu. Bahsettİğimiz şey ayn ise benim arçta çift kilitleme var. Kumandadan birkere açma düğmesine basınca sadece şoför kapısı açılıyor ikinci defa bastığımda ise yolcu kapılarıaçılyor ama ben bu özelliği sevmiyorum. Araç focus3 style plus çift kilitleme özelliği değil o. F2,5 lardaki sistemle aynıysa kumadanın açma-kapama tuşlarına aynı anda basarak 3-5 sn.kadar bekleyin, özellik deaktif olacaktır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın