Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2.5 30.000 Bakımı ( Benzinli )

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aracın 30 bin bakımı geldi :)

Tan oto ve Acl servisini aradım,tan oto 300 tl acl 240 tl fiyat verdi,daha yanlarına gitmedim :) gidersem biraz daha düşecekler her türlü,fiyatlar nasıl bilgisi olan var mı !

Yanıtlama zamanı:

240 iyi fiyat ibrahim.

Ben geçen yıl 230 a yaptırmıştım 30 bin bakımını.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

180 veya 200 tl yi geçmedi bakım ücretleri...

1.6 ti-vct

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Eyvallah .

240 iyi fiyat ibrahim.

Ben geçen yıl 230 a yaptırmıştım 30 bin bakımını.

Eyvallah abi,15.000 bakımını kaça yaptırmıştım hatırlayamıyorum,ihtiyarlık böyle birşey olsa gerek,15.000 le 30.000 aynı bir bujiler değişiyor yanılmıyorsam birde polen .

Yanıtlama zamanı:

İbrahim birde başer den fiyat al ....bende araştırmış ve 2,5 için en uygun fiyatı (15,000km) ondan almıştım....

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

30,000 bakımını bugün yaptırdım ataşehir otokoç (birdaha gitmem demiştim büyük konuşmamak lazım.) servisinde bakım harici 2 amortisör takozu değişti garanti kapsamında.

Diğer yapılan işlemler standart yağ,yağ filitresi,hava filitresi ,polen filitresi,bujiler,değişti.

toplam maliyet : 356,00 tl

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar benim arabanın normal bakım zamanı da yaklaşmış. filtreler yağ felan bujileri de değişsem yakıtı o da etkiler galiba değil mi.

filtre setini opelde iken orjinal ürünleri çok uygun fiyata aldığım bir site vardı http://www.opelgm.co...GM,PR-1505.html diye. focus için de orjinal ürünleri uygun fiyata alabileceğim bir site varmı siz nerelerden alıyorsunuz? tavsiyeleriniz nedir? serviste öptürmeyim kendimi :):fikir:

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bugün internetten sipariş verdim 15000 bakım için malzemeler geldi. focus a ilk bakımım olacak. Şunları aldım

http://www.yedekparcaford.com/pinfo.asp?pid=84 bide yağ değişiminden önce çok ısrar etti çok memnun kalacaksın dedi bunu da aldım http://www.yedekparcaford.com/pinfo.asp?pid=5962 bakalım ne olacak dediği gibi pislikler çıkacak mı merakla bekliyorum yarın uygulamalar yapılacak.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.